• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Aconcagua 2017/2018

Hej

För drygt 10 år sedan var jag till Aconcagua i en expedition jag planerat själv och ledde. Den gången blev det ingen topp nådd. Två av killarna i mitt team lyckades dock nå toppen.

Nu planerar jag en ny expedition under dec-17/jan-18. Jag fiskar efter expeditionsvänner till detta då jag inte vill gå själv. Jag har redan tömt min äventyrspool med mina närmsta vänner. Det är stort åtagande så det är inte alltid lätt att hitta ngn med samma timing.

Jag har relativt mycket erfarenhet av expeditionsupplägget och också av hög höjd (Elbrus, Nepal etc).

Jag ser för mig att man ska ha erfarenhet av att sova på hög höjd (min 4500), gärna erfarenhet av expedition och förstår principen med direkt kommunikation och att ta hand om varandra. Gärna blandat med god humor också.

Är du seriöst intresserad av Aconcagua och inte heller har ngn att åka med, ta kontakt med mig.

Frida
 

Bilagor

Hej!

Jag är ny på Utsidan så vet inte hur detta funkar, men jag är intresserad av Aconcagua, en ide jag fått i mitt huvud och hoppas jag kan/klarar ta mig dit någon gång i framtiden. Jag är inte så van vid höga berg och toppbestigningar, har endast bestigit Kilimanjaro. Men jag har inbokat Elbrus och Everest Base Camp med Island Peak i år, och om jag klarar de turerna så är jag väldigt intresserad av Acongacua. Har du fått med dig någon redan eller hur ser dina planer ut?

Nelly
 
Hei
Hvordan går disse planene? En kompis av meg planlegger Aconcagua nå i januar, skal jeg matche dere?
Han er en norsk gutt, 25 år.
 

Logga in