18-19/5 Multihelg - Paddlingshelg och Surfskidag i Gbg :-)

En gratis helhelg i Göteborg, inte bara en surfskidag...

Lördag 09.00 - 21 km Göteborgs Paddelrace i valfri pråm.
Lördag em/kväll - Camping nära Fiskebäck

Söndag 10.00 - Fiskebäcks badstrand - Surfskidagen


Om man vill kan man redan på lördag morgon vara med och paddla 21 km Göteborgs Paddelrace i stadens centrum, i hamnen, på älven och i kanalerna. Fin och social uppvärmning inför söndagen.

är man intresserad av att svettas mer startar Göteborgsvarvet vid 13-tiden. För de som istället vill ta en fika, spana på loppet eller bara vara nöjda med sin paddelinsats finns många möjligheter.

På eftermiddagen drar vi oss ut mot Fiskebäck och har fått lov av kommunen att campa på det vidsträckta grönområde som ligger där. Parkering finns.

Gällande söndag och Surfskidagen:
Ta gärna med egen valfri pråm/båt/surfski för att visa blivande eller gamla kamrater. Kul att se vad som finns. Kanske det är läge att ta med och kränga sina oanvända paddelprylar som ligger och dammar?

Flera återförsäljare dyker upp med demobåtar.
Än så länge, Aterra, Bootshaus, Epic Kayaks, Nordic Kayaks.

ALLA är välkomna och detta betyder att havskajakpaddlarna också måste komma förbi, om inte annat för att veta vad de ev. tackar nej till ;-)

Ta med mat och dryck så grillar vi på stranden efterhand.
Parkering och WC finns 75 m från stranden.
Socialt och kravlöst!

Välkomna :)
 
Liknande trådar

Liknande trådar


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...