Utsidan.se - Felrapporter Rapporter om fel i funktioner och sidor på Utsidan. Rapportera varje fel som en ny tråd tack.

Svara
 
Ämnesverktyg Betygsätt ämne Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2015-09-24, 17:35
scandiaca scandiaca är inte uppkopplad
 
Inlägg: 224
Video i blogginlägg

Jag försökte lägga in en Youtube-video i ett blogginlägg med infoga video-funktionen, men får det inte att funka. I förhandsgranskningsläget visas bara en tom ruta.

Erik
Svara med citat
  #2  
Gammal 2015-09-27, 15:05
scandiaca scandiaca är inte uppkopplad
 
Inlägg: 224
Ingen som vet nåt mer om detta? Vore kul om det gick få att funka.
Svara med citat
  #3  
Gammal 2015-09-27, 17:19
thureb thureb är inte uppkopplad
 
Inlägg: 17 788
Viktigt i liknande infogningar kan vara hur länken anges. Testa olika varianter.
https://youtu.be/baxE88LkaYs

Eller baxE88LkaYs

Thure
Svara med citat
  #4  
Gammal 2015-09-27, 20:19
scandiaca scandiaca är inte uppkopplad
 
Inlägg: 224
Citat:
Ursprungligen postat av thureb Visa inlägg
Viktigt i liknande infogningar kan vara hur länken anges. Testa olika varianter.
https://youtu.be/baxE88LkaYs

Eller baxE88LkaYs

Thure
När jag kopierar in länken och/eller inbäddningskoden, så verkar systemet skriva om dessa automatiskt till den form det vill ha det. Jag tolkar det som ett gott tecken. Men sedan blir det ändå bara en tom ruta i blogginlägget.
Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ Betygsätt det här ämnet
Betygsätt det här ämnet:

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 05:14.


 

Logga in