• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

MP:s vettlösa energi / miljöpolitik hotar framtida jobben ?

" Tillväxtverket har varnat för att framtida elbrist kan hota upp till 124 000 jobb i Mälardalen, Västra Götaland och Skåne. Länsstyrelserna har understrukit allvaret i situationen och såväl Stockholms Handelskammare som Sydsvenska Handelskammaren har varnat för att alltifrån jobb och bostäder till nya företagsetableringar är i farozonen"

Ygeman och de rödgröna har blundat för elkrisen (expressen.se)



Någon som är förvånad att vindkrafts-elen som vi ska ha för klimatets skull inte skulle räcka till när energibehovet ökar samtidigt som man promt är för en kärnkraftsavveckling ?

Värre lär det väl bli om alla ska via skatteväxling ska tvingas åka elbil för miljöns skull.
 
Senast ändrad:
Herregud, jag tror de flesta av oss på det här forumet är så leds på dessa vinklade, raljerande politiska kommentarer! Vad har den här kommentaren att söka på ett forum för friluftsliv!
Jag har visserligen för länge sedan slutat att läsa era kommentarer och trådar (trådrubrikerna talar ju ofta för sig själva), men du och några andra, ni verkar ju aldrig få nog och bara fortsätta överösa forumet mer era inlägg! Du kan vara ganska säker vid det här laget att de flesta läsare har förstått vilken din politiska uppfattning är och vad du tycker om miljöpolitik osv.
 
Herregud, jag tror de flesta av oss på det här forumet är så leds på dessa vinklade, raljerande politiska kommentarer! Vad har den här kommentaren att söka på ett forum för friluftsliv!

Mycket av det friluftsliv och naturupplevelser som vi alla delar och uppskattar här på forumet är starkt hotat på grund av planerna på byggnation av jättelika vindkraftsparker, den natur vi söker oss till kommer i många områden inte att vara sig lik om dessa planer förverkligas.

Om man inte kan se att det finns kopplingar till friluftsliv och ett forum som avhandlar att vad det innebär så bör man kanske jobba på att vidga sina vyer litet.
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.