Artiklar > Vinn ett Strandaställ från Bergans

Vinn ett Strandaställ från Bergans

Nu har du chansen att vinna Lotten Rapps favoritskidställ, Stranda Insulated Hybrid Jacket och Stranda Insulated Pants, tillverkade av återvunnen polyester. Ett vind- och vattentätt ställ fodrat med PrimaLoft ® Gold Eco Active+ som håller dig varm och skön.

Strandaserien är Bergans mest hållbara skidkollektion någonsin. Tyget i Strandakollektionen är tillverkad av tråd spunnet av återvunnet material och infärgat genom den unika Spindye®-processen där både mängden vatten och kemikalier som används är markant reducerad. Det gör att mindre energi går åt vid produktionen samt att slutprodukterna därmed gör mindre ekologiska fotavtryck. Finns i både dam- och herrmodell. (Värde 6 600 kr)


Lotten Rapp är skidåkartjejen från Fränsta vid norrlandskusten med en smittande skidglädje som löser månadskort på tåget för att åka så mycket skidor som möjligt och för att kunna kalla Åreskutan för hemmafjäll. 

Lotten har varit med i utvecklingen av Strandakollektionen och delar Bergans engagemang för miljö och hållbarhet, det som vi kallar Expedition 2020.

--Jag försöker resa så miljövänligt som möjligt till vinterns olika destinationer och är en riktig tågälskare.

Lotten Rapp (29) bor i Fränsta med sambon Per-Magnus. Hon har Engelberg och Åre som ”hemmaberg” och har tävlat professionellt i friåkning sedan 2010. Hennes tjejcamper är populära och välbesökta. 

Så här tävlar du:

Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att ta reda på namnet på de två processer som Bergans använder sig av för att göra Strandakollektionen så hållbar som det bara är möjligt, en process för infärgning och en för återvinning av dun. Ett tips är att kolla in www.bergans.com.

Skicka in det rätta svaret och gärna en motivering till varför just du ska vinna tillsammans med ditt telefonnummer. Vinnaren kontaktas av Bergans.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Du måste logga då in först för att kunna fylla i formuläret. Är du ej registrerad redan kan du registrera dig här.

Pris:
Stranda Insulated Hybrid Jacket och Stranda Insulated Pants från Bergans (värde 6 600 kr).

Ett vind- och vattentätt skidställ tillverkat av återvunnen polyester fodrat med PrimaLoft ® Gold Eco Active+ som håller dig varm och skön.

Bergans har tillverkat nyskapande produkter sedan 1908. Det hela började när den entusiastiske jägaren Ole F. Bergan patenterade sin ryggsäcksram. Bergans blev i och med det förstavalet för äventyr jorden runt. Bergans produkter har varit först tillsammans med Amundsen till Sydpolen och Hillary till toppen av Mount Everest och mycket mer sedan dess.

 

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in