Utsidan event i Göteborg

Utsidan.se i samarbete med Naturkompaniet och Äventyrsresor presenterar: Claes Grundsten och äventyrets stigar, i Göteborg 11:e maj 2006.

Av: ulindh

Den 11 maj ordnar Utsidan.se i samarbete med Naturkompaniet och Äventyrsresor en inspirationskväll. Kom och lyssna och njut av vackra bilder och berättelser av Claes Grundsten, en av Sveriges främsta naturfotografer. Han visar bilder och berättar om sina fantastiska vandringar och resor.

event


Claes har sedan 1993 gett ut böcker med bilder och berättelser från både de svenska fjällen och de mest avlägsna platser du kan tänka dig i världen. Hans senast bok, Äventyrets Stigar, har blivit en storsäljare och fått mycket fina recensioner. Boken finns att köpa på plats för 300kr, ordinarie pris är 395kr.

På plats kommer flera olika aktiviteter att ske. Bl.a kommer Naturkompaniet att lotta ut utrustning och Äventyrsresor att lotta ut resor och personal finns på plats och svarar på frågor om utrustning och resor.

Personal från det nya fjällvandringsloppet Fjällräven Classic finns på plats och visar bildspel och svarar på frågor om loppet. Läs mer om Fjällräven Classic.
Utsidans klubbmedlemmar går in gratis mot uppvisande av klubbmedlemskort. Biljetter köpes på Naturkompaniets samtliga butiker i Göteborg.

När: 11 maj
Tid: Kl.19.00 till ca 20.45 inkl paus.
Var: Konferenscentrum Wallenberg, Wallenbergsalen, Medicinaregatan 20 A.
Karta
Pris: Gratis för dig som är medlem i Utsidan Klubb.

100 kr för övriga. Köp biljett på plats eller som förköp i Naturkompaniets butiker i Göteborg. Alla som köper biljett får gratis medlemskap i Utsidan Klubb, värde 99kr.

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Läs mer

En cykeltur till Turkana

Den femte cykelturen i Afrika tog Lars till avlägsna områden i norra Kenya. 6 kommentarer

Under Lagos yta

En resa genom Lagos slumområde. 1 kommentar
Länge har Björn imponerats av gamla och grova träd. Här får vi följa med i jakten på Sveriges trädjättar, som är lite svårare än man kan tro. Du ... 4 kommentarer
Niklas vaknade upp en morgon, han hann inte mycket mer än att öppna ögonen innan tusen frågor dök upp i huvudet. “Vart är jag? Vad har hänt med mitt ...

Vinterövernattning

Natten mellan 19-20/3 spenderades ute vid upplandsleden.

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.