Nyheter > Ut och njut i helgen!

Ut och njut i helgen!

Vad har du för planer för helgen, blir det en kortare tur eller en övernattning i tält? Hur som helst så är det bättre med en liten tur än ingen alls.

På lördag kväll är det Earth Hour mellan 20.30 - 21.30 WWF har skapat en tävling för att inspirera till beteendeförändringar Earth Hour Challenge. Det är också dags att dra fram klockan en timme natten till söndag och sommartiden är här, men årstidsmässigt är det väl både vårvinter till vår i vårt avlånga land. Dagarna blir längre och ljusare vilket är härligt. Isarna spricker upp och lockar paddlare ut på äventyr igen. 

Vart det bär iväg i helgen är väl inte så viktigt egentligen, utan snarare att komma ut. Varför inte söka upp ett vindskydd och göra stickbullar, se recept, eller ta med friluftsköket ut och prova baka ett bröd. Läs hur du gör.

En promenad är väl också friluftsliv? Matilda har skrivit ett blogginlägg om det här på Utsidan.

Vill du drömma dig bort till en vandring någon annanstans på jorden då har amerikanska Outside listat 25 av världens bästa vandringar. Se listan. Ingen i Sverige, var har du gjort dina bästa vandringar i Sverige?

Vi ses därute, ut och njut!

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2019-03-29 23:43   Sejrla
Oj! Tack för ett hedrande omnämnande :-).
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in