Transalpine run 2019

Just nu pågår Transalpine run. Loppet, som omfattar sju etapper startade den 31 augusti i Oberstdorf, Tyskland och målgång blir i Sulden, Italien den 7 september. I år deltar nästan 300 lag från mer än 40 nationer.

Av: ulindh

Just nu pågår Transalpine run. Loppet, som omfattar sju etapper startade den 31 augusti i Oberstdorf, Tyskland och målgång blir i Sulden, Italien den 7 september.

I år är det 15-årsjubileum för Transalpine Run och nästan 300 lag från mer än 40 nationer är med och tävlar. Lagen är i team om två personer och kommer att avverka 273,8 kilometer och 16 150 höjdmeter under åtta dagar – från Oberstdorf i Tyskland till Sulden am Ortler i Italien.

Precis som tidigare år framkallar loppet många känslor och sätter uthålligheten på prov. Mottot för deltagarna är "smärtan är för stunden, äran för evigt" .

GORE-TEX som varit huvudsponsor för loppet tackar för sig i efter detta.

Mer information om Transalpine Run.

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Läs mer

Föreningen Hej främling och STF arrangerade förra helgen en fjällvandring för att ge fler möjlighet att må bra och hitta nya vänner.
Den 9 september är det Vandringens dag och det finns flera guidade vandringar att anmäla sig till. 1 kommentar
Sörmlandsledens jubileum firas med folkfest och aktiviteter året ut.
Outdoor Festival Sthlm arrangeras i slutet på maj och erbjuder flera prova på aktiviteter, föreläsningar och skönt utehäng.
Den 22 maj uppmärksammas Biologiska mångfaldens dag över hela Sverige.

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.