Artiklar > Testa gratis! - Gör en egen fotobok

Testa gratis! - Gör en egen fotobok

En egen personlig fotobok var tidigare en omöjlig dröm, men digital tryckteknik gör det möjligt att trycka böcker med en väldigt liten upplaga. Utsidan och myphotobookk erbjuder en möjlighet att kostnadsfritt beställa en bok och prova på den nya tekniken.

myphotobook har en gratis mjukvara för layout av fotoböcker på sin hemsida. I programmet kan man layouta sina bilder som man vill, upp till nio foton på en sida. Fotoböckerna finns i flera olika format och bindningstyper När boken är färdig laddas den upp på deras server och man beställer online.

Ange koden: sis1mpb när du beställer och få 100 kr rabatt. Den billigaste boken kostar 99 kr.

Erbjudandet giltigt t.o.m. 30/6 2007

myphoto

Prova här!

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2007-05-31 14:05   Stride
Betyg: 2
Mitt virusprogram studsar under installationen för något som är inbäddat i installationsfilerna - PrcViewer.

http://vil.nai.com/vil/content/v_137331.htm
Filen "process.exe" i X:\...\myphotobook\extras

Lite onödigt ...
 
2007-06-05 09:39   savenstrand
Från myphotobook:

Det är inget virusprogram, som mcaffee säger "McAfee(R) AVERT™ recognizes that this program may have legitimate uses in contexts where an authorized..."

Programmet använder denna fil vid uppdatering. När programmet uppdateras så startas en kopia av programmet utan att användaren märker nåt, de gamla filerna tas bort, nya kopieras in och programmet återgår därefter till det riktigta programmet. Alltså helt ofarligt, men ibland reagerar virusprogram på det.
 
2007-06-11 18:53   kristofer_wallmark
Mycket härligt program som är användarvänligt och snyggt. Jag tycker dock att bilderna när programmet startar är otroligt löjliga; Översminkade och retuscherade unga kvinnor - känns ganska malplacerat, det är ingen veckotidning.
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in

Tips!