Nyheter > Tech-Diving 2012 – årets händelse i ...

Tech-Diving 2012 – årets händelse i dykvärlden!

Världsberömda dykare och forskare kommer till Stockholm i januari för att diskutera teknisk dykning på seminariet Tech-Diving 2012 som arrangeras av KTH Dykarklubb.

Föreläsarna är de bästa av de bästa: Dr David Doolette, grottdykare och forskare på U.S. Navy Experimental Diving Unit ansvarig för utveckling och test av dekompressionsrutiner, Jill Heinerth, grottdykare och undervattensfilmare, Simon Mitchell, vrakdykare och forskare från Australien med DCI i innerörat och CO2- som specialitet,  Jim Kennard, vrakdykare och utforskare av vrak i de stora sjöarna i USA, Arne Sieber, forskare på avancerade dyksystem och RB-sensorer, Daniel Karlsson och Dmitri Gorski, grottdykare och utforskare av den vattenfyllda gruvan Tuna-Hästberg, samt Dr Oskar Frånberg och Dr Mikael Gennser forskare från omgivnings-fysiologi på KTH. Marko Wramén, journalist, fotograf och chefredaktör på tidningen DYK kommer att vara moderator för seminariet.

Seminariet äger rum på KTH i Stockholm 28 – 29 januari 2012. Seminariet är det fjärde i den framgångsrika serien med Tech-Diving ´94, Tech-Diving 2000 och senast Tech-Diving 2006 med deltagare från hela världen.

– Mycket har hänt inom teknisk dykning de senaste sex åren. Flera seminarier och utställningar med liknande tema har anordnats. Men inget av dessa har i vårt tycke samma kaliber som Tech-Diving 2012.

KTH Dykarklubb är en av Sveriges mest aktiva dykarklubbar och har också en stor andel tekniska dykare. KTH DK är knuten till Kungliga Tekniska Högkolan som är Sveriges ledande tekniska universitet.

Biljetterna släpps nu och antalet platser är begränsat.

All information om seminariet hittar du här.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in