Ställ dina frågor om friluftsmat!
Eric Tornblad har skrivit böckerna Torka mat och Fjällmat. Nu har du chansen att ställa dina frågor och funderingar kring friluftsmat direkt till honom.
Av: ulindh
Friluftskocken Eric Tornblad har skrivit böckerna Torka mat och Fjällmat, han har också skrivit flera matlagningsartiklar här på Utsidan. Nu har du chansen att ställa dina frågor och funderingar kring friluftsmat direkt till honom.
Vad vill du veta om friluftsmat och tillagning?
Att vara ute på tur innebär att mat måste planeras, packas och lagas under turen. Vad har du stött på för problem och utmaningar när du förberett och lagat friluftsmat? Vad skulle du vilja veta mer om?
Ställ dina frågor till Eric i kommentarsfältet här nedan, eller på Facebooksidan. Du kan också mejla dem till redaktion@utsidan.se.
Friluftskocken Eric Tornblad svarar sen på era frågor som sammanställs i en kommande artikel.
Du kan ställa frågor om allt som rör friluftsmat, torkning av mat, matlagning över eld, om friluftskök eller annat du funderar på.
Recept och artiklar
Läs mer
Forumdiskussioner
- Friluftsmat Enkel vandringsmat som fungerar
- Friluftsmat När det krävs över 4000kcal/dag. Är det möjligt?
- Friluftsmat Förlorar aptiten vid vandring
- Friluftsmat Intresse för "premium" frystorkad mat
- Friluftsmat Ersätta smör vid stekning över öppen eld
- Friluftsmat Kaffehjälpmedel/tekniker utomhus
- Friluftsmat Koka gröt
- Friluftsmat Näring i mat efter torkning osv
Har du nåt tips på den ultimata fjäll eller skärgårdspizzan?