Artiklar > Produktnytt från ARC´TERYX
Sponsrat innehåll från ARC´TERYX

Produktnytt från ARC´TERYX

Nya Beta LT Jacket

En superlätt och mångsidig skaljacka som passar alla dina aktiviteter i naturen och på berget.

DÄRFÖR SKAPADES BETA LT

För att hålla dig torr – när som helst och var som helst. Vår tillgång till naturen är viktigare nu än någonsin och med Beta LT behöver du inte låta vädret hindra dig. Beta LT ger dig ett väderskydd du kan lita på oavsett vilken aktivitet ditt äventyr bjuder på. Med GORE-TEX blir jackan inte bara lätt utan andas också extremt bra. Jackans alla funktioner gör den mångsidig samtidigt som den bibehåller den rena och minimalistiska design som Arc'teryx gjort sig kända för.

FUNKTIONER

• Slitstarkt N40d 3L GORE-TEX håller dig torr och tricotmaterialet på insidan känns skönt mod huden

• Två handfickor samt pit-zips

• Justerbar Storm Hood™ ger dig perfekt väderskydd utan att skrymma siktfältet

WaterTight™ dragkedjor håller vatten borta från jackans öppning och RS™ dragkedjeskor håller tätt i de rymliga fickorna. Dragkedjor i armhålorna ger bra ventilation och förhindrar överhettning. Justerbara muddar i ärmarna och justering med dragsko i midjan håller ute regn och kyla. De enklaste lösningarna är ofta de bästa.

TEKNISKA DETALJER

Primärt användningsområde: Vandring och backpacking

Material: N40d 3L GORE-TEX med tricot backer-teknologi.

Miljömässighet: Bluesign®-certifierade material.

Vikt: 350g (Dam Small), 395g (Herr Medium)

Tillgänglig: Våren 2021

Pris: 3.999 SEK

Mer information om produkten.

Atom SL Hoody - målmedveten och funktionell design

I arbetet med att förnya designen på Atom SL Hoody så var målet att förbättra en ikonisk produkt och samtidigt behålla allt det som gör att så många älskar denna jacka. Nyheterna våren 2021 inkluderar en anorakversion och uppdaterade materialval. Det nya skalmaterialet Tyono™ 20 som ger bättre ventilation då du är aktiv men hjälper dig att bibehålla värmen när du tar det lugnare. Veganvänliga fodret i Coreloft™ Compact erbjuder packbarhet som håller dig varm även om du blir blöt med hög funktion för sin låga vikt.

DÄRFÖR SKAPADES ATOM SL

De årstider då vädret snabbt slår om och du behöver något som har en värmande funktion utan att vara skrymmande så är Atom SL perfekt med sin minimalistiska design och ultralätta material. Det är jackan du aldrig behöver lämna hemma och fungerar även som ett effektivt mellanlager när det är lite kyligt eller som ett fristående skal. Jackan värmer som en tunnare fleece men väger betydligt mindre. Perfekt för tidig morgon eller på en vindutsatt bergstopp.

HUVUDFUNKTIONER

• Helt uppdaterade material inklusive nya skalmaterialet

Tyono™ 20

• Packbar Coreloft™ Compact foder som är strategiskt placerat på bröst og rygg

• Ofodrad Storm Hood™ som lätt kan rullas ihop och fästas med en knapp

Ärmarna är försedda med en skön mesh-liner och sidopaneler i stretchig fleece med bra värmande och ventilerande egenskaper. Förböjda ärmar och kilkonstruktion i armhålan ger bra rörelsefrihet. Ytterskalet i Tyono™ 20 balanserar ventilerande egenskaper med vindskydd och har DWR-behandling för att hålla regnet borta. No Slip Zip™ är en funktion med "farthinder" i dragkedjan som förhindrar att den går upp av sig självt men underlättar öppning med handskar.

TEKNISKA DETALJER

Primärt användningsområde: Alla tänkbara outdooraktiviteter

Material: Tyono20, 100”/o nylonexterior shell I Coreloft™ Compact 40g/m2 isolasjon, bluesign®-certifierat. Stretch Fleece Side Panel- 93% Polyester, 7% Elastane I Dope Permair™ 20, 100% nylon lining (utvalda färger) I Perm air™ 20, 100"/o nylon lining (utvalda färger)

Vikt: 235g (Dam Small) 270g (Herr

Medium)

Tillgänglig: Våren 2021

Priser:

Hoody: 1999 NOK

Anorak: 1799 NOK

Väst: 1399 NOK

Mer information om produkten.

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook
Visste du att som Plus-medlem på Utsidan kan du dölja (nästan) alla annonser? Läs mer om Plus