Artiklar > Primus bästa presenttips

1. Ta med dig kaffet ut, sätt färg på din vardag och skona miljön! Med egen ”Vacuum Commuter Mug” slipper du balansera en ostadig brännhet pappmugg på tåget eller bussen. Flera av de stora kaffekedjorna serverar gärna takeaway-kaffet i gästens egen mugg. Finns i två storlekar och tre färger (vitt, rött och svart) och kostar från 199 kr (rek. cirkapris).

 

2. TrailBottle Stainless Steel är en lätt vattenflaska i rostfritt stål som varken tar upp eller avger smaker. Finns i fyra färger (rött, svart, blått och grönt) och i två storlekar. Rek. cirkapris från 229 kr.  

 
3. Easy Light  är en trivsam gaslykta som sprider ljus och värme. Den kompakta lyktan väger bara 203 g och tar inte mer plats än en apelsin i ryggsäcken. Cirkapris från 599 kr inklusive slittålig förvaringslåda. 

 
4. CampFire Prep set är ett matlagningsset med allt som du behöver för att laga mat i det fria. Setet består av fem redskap (kniv, stekspade, gaffel, sked och ett rivjärn) och ett fodral. Rek. cirkapris 649 kr.

 
5. PrimeTech Stove Set – det ultimata friluftsköket för långvandringen eller skidturen. Setet består av kök med vindskydd, 2 kastruller, lock med integrerat durkslag, griptång, tändare och förvaringspåse. Rek. cirkapris är från 1399 kr. 

 
6. Upplev lågorna, doften och värmen med utomhusmatlagning och skona samtidigt naturen med Kamoto Open Fire Pit, en bärbar eldgrop som används med kol eller trä. Efter måltiden är den lätt att fälla ihop och ta med utan att matlagningen lämnat några spår. Kostar från 1499 kr (rek. cirkapris). 

Alla finns att köpa i välsorterade friluftsbutiker eller på primus.se.

 

Logga in

Tips!