Nyheter > Pannlampor för ljus i mörkret

Pannlampor för ljus i mörkret

Nu när vi går mot mörkare tider kan en pannlampa vara bra att ha, både för tältturen och motionsrundan. Den gör både att du ser bra och syns av andra du möter i skogen eller efter vägen. 

NEO från Ledlenser är en enkel pannlampa som fungerar för både friluftsliv och joggingrundan. Den väger 88 gram och har en oval reflektor som sprider ljuset i periferin för att du ska synas samtidigt som du ska se omgivning runt dig. Det går att justera ljusstyrkan samt Flash-läge och blinkande rött ljus.
90 lumen,10 meter räckvidd och en brinntid på 40 timmar.

Pris: 299 kr

H-serien från Ledlenser är pannlampor för den som ställer lite högre krav på funktioner och allsidighet. H7.2 är en uppdaterad version av H7. En multifunktionell knapp sköter alla justeringar vilket gör den snabbare och mer lätthanterad än föregångaren.

250 lumen med en brinntid på 30 timmar och räckvidd på 160 meter.
Pris: 879kr (H7.2)

Mer information om lamporna på Ledlenser.


SILVA har under hösten lanserat tio nya pannlampor som är kompakta i storleken och har olika fästnings- och batterialternativ. De har en ljusstråleteknik som optimerar ljusbilden; ger mindre huvudrörelser, bättre kontroll och förbättrad balans genom att kombinera ett fokuserat avståndsljus och ett brett ljus som lyser upp nära användaren.

Modellerna Trail Speed, Exceed, Trail Runner och Explore har uppdaterats med nya nackplattor för bekvämare passform, högre ljusstyrka och nya batterier som gör det möjligt att enkelt följa batteritiden beroende på temperaturförhållanden. Trail Runner 3 Ultra är en helt ny pannlampa som är optimerad för löpning. Den har dubbla batterier som gör att det finns tillräckligt med ljus även under mycket långa löpträningspass och lopp.

Limitless Trail Speed och Limitless Exceed säljs utan förbestämt batteri, har man redan ett batteri från SILVA kan man använda det eller välja ett batteri som passar en specifik aktivitet. Även två vattentäta pannlampor av modellen Explore lanseras som klarar aktiviteter både på land och vatten.


Trail Speed 3XT Pris: 2699 kr

Trail Runner 3 Ultra Pris: 1099 kr

Explore 2 Pris: 699 kr

Läs mer om lamporna på SILVA.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!