Artiklar > Mörker och friluftsliv
Sponsrat innehåll

Låt inte mörkret hindra dig från att komma ut och njuta av naturen i höst! Nu finns det fiffiga ljuskällor att använda när höstmörkret sänker sig, både ljusslingor och punktbeslysningar. Det är också smart att ha i "preppinglådan" som ljusreserv när strömmen går i höst- och vinterstormarna.

Att sitta vid brasans sken när mörkret faller på är mysigt och stämningsfullt, men för att laga mat och hitta saker i mörkret kan det vara smart att ha andra lösningar.

En Powerlight Mini väger endast 80 gram och är 15 millimeter tjock, den fungerar både som ljuskälla och till att ladda telefonen, gps och annat med. Den är så liten och smidig att den ryms i bröstfickan på en skjorta.
Med stödbenet som går att fälla ut kan du ha den som fristående ljuskälla. Det går också att fästa den på kläderna. En smart funktion är den röda belysningen som sparar mörkerseendet och som även gör den lämplig att ha som cykelbelysning. Fäste för cykel följer med. 

  

Vill du ha mer belysning kan du koppla på ljusslingan Sitelight Mini med fyra lampor som sprider ljuset över ett större område. Häng upp slingan i närmsta träd eller inne i tältet. Perfekt belysning för matlagning, läsning eller att spela spel.

 

Köp Powerlight Mini och Sitelight Mini här!

Logga in

Tips!