Nyheter > Lätt att lasta och lossa från biltaket

Lätt att lasta och lossa från biltaket

SlideBar belönades nyligen med iF Design Award och Red Dot Award för bästa produktdesign. Takräcket har en ny funktion, som gör det möjligt att skjuta räcket utanför bilen, vilket underlättar lastning och lossning av tunga föremål. Den stilrena designen, inspirerad av skandinaviska linjer, gör Thule SlideBar både modern och praktisk.

För att underlätta lastning av tung och skrymmande utrustning, kan takräcket dras ut på båda sidorna av bilen - samtidigt som räcket är fäst på taket. Funktionen gör lastning och lossning av bland annat cyklar och kajaker lättare. Innovationen skyddar även kläder från smuts och fordonet från repor, när användaren står lutad över bilen.

Thule SlideBar är även utrustad med en låsbar plugg. Den gör att det övre räcket klickar fast i det nedre, när det glider in i sin slutliga position. För att säkerställa att takräcket har en rätt och säker position har ändpluggen utrustats med en färgad tapp, som anger öppet läge. Pluggen har  också ett lås som ej går att låsa om räcket ej är i stängd position.

Thule SlideBar har en maxlast på 90 kg. För att garantera maximal säkerhet har takräcket genomgått City Crash-testet och uppfyller ISO-standarder. Det har också godkänts av TÜV.

 Pris och tillgänglighet:
Thule SlideBar kommer att vara tillgänglig från mitten av maj.

Rekommenderade priser för återförsäljare :

891                    2.040:--        exkl. Moms

892                    2.260:--        exkl. Moms

893                    2.480:--        exkl. Moms

 

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!