Artiklar > Julklappstips - vad lägger du under granen ...
Sponsrat innehåll

Julklappstips - vad lägger du under granen i år?

Vad ger du dina friluftsälskande släktingar och vänner i julklapp och vad önskar du själv? Här kommer några julklappstips!


Trött på allt fumlande i mörker? Då passar en Site Light Mini bra, en portabel ljusslinga som går att koppla upp med alla laddningsbara batterier som har en USB port. Går strömmen hemma finns alltid bra belysning till hands. Passar lika bra i fält som hemma. Till ljusslingan.

Här ett julklappsrim:  När mörkret faller blir sikten noll,
                                med denna får du bättre koll.

En annan smart pryl som både fungerar som lampa och batteri är Powerlight Mini. Den kan fästas på kläder och och andra saker men också göras om till en fristående ljuskälla. Kan användas som batteri och ladda mobilen, gps med mera och förstås kombineras med ljusslingan SiteLight Mini. Till Powerlight Mini.

Julklappsrim:  Här var det laddat och klart, 
                     energi och ljus i miniformat.


Preppingtrenden håller i sig - med värmepåsar och mat från 24H Meal går det att laga mat utan vare sig friluftskök, eld eller el. Några matskedar vatten sen är värmeprocessen igång. Se instruktionsvideo och köp här.

Julklappsrim: Nu kan du klara ett långt strömavbrott,
                    och både värma mat och äta gott!

Böcker ska väl alltid finnas under granen? Här finns tips till mat på turerna och inspiration för att komma igång och torka egen mat. Fler böcker hittar du här.

Julklappsrim:  En trevlig stund du får med den här,
                     och kanske även något nytt dig lär.Stora paket blir det för den som önskar sig eller vill ge bort en torkugn, men vilken julklapp det blir! Tänk att kunna torka egna ingredienser och torka favoriträtterna och ta med ut på turen. Eller bara ta reda på överflödet av svamp, bär och frukt på hösten. Till torkugnarna.

Julklappsrim:  Att torka eget smakar gott,
                     vad är nu detta som du har fått?

                     
                     

Presentkort - det är inte alltid så lätt att komma på något bra att köpa, då är ett presentkort räddningen! Till presentkorten.

Rim till presentkortet:    Om du vill välja själv vad du vill ha,
                                    då passar detta jättebra.

Sista beställningsdag för att paketen ska hinna fram före jul är 19 december. Undantag presentkort som kan beställas fram till 23 december kl. 17.00.

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook
Visste du att som Plus-medlem på Utsidan kan du dölja (nästan) alla annonser? Läs mer om Plus