Foruminlägg

Köp & Sälj

RSS Fiskevård

RSS Rullar

Flugfiskesidan Edgeflyfishing startades i Oktober 2000. Sidans huvudprodukt är vårt flugfiskeforum som idag har en bit över en miljon inlägg som är sökbara på Google. Det är medlemmarna i forumet som skapar innehållet på sidan och vi har de senaste 20 åren hunnit med att diskutera en hel del av det som berör flugfiske. Letar man information om något specifikt är forumet en fantastisk informationskälla. Hittar ni inte det ni söker så ställ en fråga i någon av våra forumareor. Medlemmarna gillar diskutera allt som berör flugfiske och tillsammans brukar vi kunna ge svar på det mesta oavsett vad ni söker information om.

Vi har även en av Sveriges största areor för köp och sälj av flugfiskeutrustning. Funktionen är helt gratis och man behöver bara registrera sig som medlem i forumet för att kunna lägga in en annons och nyttja arean.

Edge fly fishing finansieras helt genom annonsförsäljning och för er som besöker oss är sidan helt gratis. Vi har just nu runt 400 000 unika årliga användare enligt Google Analytics.

För er som är företag och vill synas på sidan hänvisar vi till annonsering. Välkomna att skicka en förfrågan till jonas@edgeflyfishing.com eller ring 070-631 04 44.

Får ni problem i forumet så kontakta någon av våra forummoderatorer eller anmäl inlägget så får vi en rapport på det ni vill ha hjälp med. Vi önskar er alla en fin upplevelse på sidan.

Jonas Nordigårds
Ägare Edgeflyfishing.com