Nyheter > Diskussion kring STF Sylarnas fjällstation

Diskussion kring STF Sylarnas fjällstation


Vy över Sylarna från Sylarnas fjällstation.

Renoveringen och ombyggnaden av Sylarnas fjällstation har gett upphov till en del bekymrade tankar om STF:s framtida policy här på Utsidan.

En lång diskussion där både synpunkter, egna erfarenheter och funderingar kring STF:s policy finns representerade. 

Diskussionen har så småningom utmynnat i att rätt många deltagare enats om ett öppet brev till STF. Texten är fortfarande under redigering, men ett första utkast finns som du kan ta del av.

Vill du framföra synpunkter eller vara med och underteckna brevet?

Här hittar du det Öppna brevet till STF:s ledning och medlemmar. Länken finns också i Joannas kommentar nedan.

Här är hela diskussionen i sin helhet och här kan du läsa utkastet till brevet.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2018-10-01 16:02   joanna
Vad bra att denna diskussion nu blir synligare för fler! Om ett par dagar kommer ett uppdaterat textförslag, som förhoppningsvis integrerar hittills inkomna synpunkter. Håll utkik efter länk i detta kommentarsfält.

Fortsatt samtal i tråden, fler synpunkter på textförslaget, samt inte minst rapporter om hur det under den gångna säsongen fungerat både i nya Sylarna och på andra fjällstationer, välkomnas såklart!
 
2018-10-12 09:06   flierman
Det finns redan ett Åre för de som vill ha lyx. Skapa inte ett ytterligare Åre kring Triangeln.
 
2018-11-16 23:33   joanna
Hej alla intresserade,
Vi som jobbat med brevet tycker nu att texten är mogen att gå ut med. Ni hittar den här:

www.utsidan.se/forum/showthread.php?p=815289#post815289

Dags alltså för en sista remissomgång bland alla er, som engagerat er i frågan. Ta chansen och säg till, om ni ser någon allvarlig brist, några sakfel, eller tycker vi missat något väsentligt.
Bra om vi går ut med texten innan alla inblandade får för mycket jul i sinnet, gör det därför gärna senast på fredag den 23/11.

Vi kommer därefter, på inrådan av Utsidans administratörer, att lägga ut texten på petitionssidan skrivunder.com, så att namninsamlandet kan ske på ett förtroendeingivande, säkert och korrekt sätt. Jag återkommer då med länk och praktisk info.
Efter att det tillkommit ett anständigt antal underskrifter, länkar vi också förslagsvis till brevet i ett inlägg på STF:s Facebooksida, skickar det som insändare i "Turist" (tyvärr fortfarande utan någon webversion), samt direkt till STF:s styrelse.
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in