Artiklar > 5 julklappstips - till den som redan har ...

Vad ger man friluftskompisen som redan har allt? Ett presentkort går alltid hem, böcker kan man aldrig få för många av och dem du gillar allra mest ger du en nödmeny - som de istället kan äta upp utomhus förstås!

Presentkort

Vad ger man den som har allt? Ett presentkort såklart! Ge din vän, brorsa eller mamma ett presentkort som kan användas till äventyr nästa år. Presentkortet kommer till din mejl som PDF och går enkelt att skriva ut. Från 300 kr.

Till presentkorten

Önska dig en torkugn av tomten

En torkugn ger glädje många år framöver och du kommer att kunna torka mat för konservering eller till friluftsmat. Torkugnar kostar en del men du sparar ganska snart in den istället för att köpa frystorkad mat. Önska dig hela ugnen eller varför inte ett presentkort? Från 1995 kr.

Till torkugnarna

Stekhällar för matlagning över eld

Matlagning över eld är otroligt uppskattat av alla åldrar. Det går snabbt att laga maten och du kan enkelt laga åt många. Det finns stekhällar i olika storlekar och modeller. Från 175 kr.

Till stekhällarna

Nödmeny – bra vid strömavbrott och kris

Vid ett strömavbrott är det svårt att laga mat. Mjukkonserverna med färdiga rätter har en tillhörande smart värmepåse som värmer maten genom att du tillsätter lite vatten. Perfekt till någon du bryr dig om! Från 609 kr.

Till nödmenyn

Böcker om friluftsliv

Börja planera nya turer och lär dig mer. Det är aldrig fel att mysa med en bok om friluftsliv i vintermörkret. Friluftsmeny har flera intressanta titlar från Calazo. Från 249 kr.

Till böckerna