Utflykt > 2010-06-03

1395 vanliga Karlstadbor orienterar tillsammans

Av: Margygr

Det här är Friska Karlstad, ett friskvårdsprojekt i OK Tyrs regi i samarbete med Karlstads Kommun. Det pågår från 6 maj till 19 oktober 2010. Här har du chansen att vinna fina priser, samtidigt som du får nyttig motion. Friska Karlstad vill locka ut alla Karlstadsbor på en promenad eller löptur i stadsnära natur, fast kanske inte inom synhåll för varann.

Hittills har 38625 orienteringskontroller inregistrerats .

14e juni är första prisdragningen där varje registrerad kontroll är en lott i dragningen. DeltaKryss har varit med och bidragit till det rika prisbordet. Flera paddlingar lottas ut under sommaren. Det går att vinna en heldags paddling för familjen med tre kajaker, två stora och en liten. I augusti och oktober är det dragning igen.

http://www.friskakarlstad.se/

Läs mer

Tävla om ett exemplar av ”Barnens fjällbok – En handbok för unga fjällvandrare”.
Föreningen Hej främling och STF arrangerade förra helgen en fjällvandring för att ge fler möjlighet att må bra och hitta nya vänner.
En damgrupps färd med kajak från Pielavesi i mellersta Finland ner till Lahtis, det blev en långtur på 17 dagar och 398 km. 1 kommentar
Fler kvinnor än någonsin har anmält sig till nästa års Vasaloppet. Nu fortsätter arbetet för att få fler kvinnor att även anmäla sig till cykelloppen.
En skildring av öden och äventyr i sydvästra Afrika under nådens år 2017. Om en 3000 km lång irrfärd i främst Namibia och Angola. De efterlämnade ... 5 kommentarer

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.