Prylmarknad > Visa en annons

Säljes: Meindl Kansas GTX Damkängor Storlek 41

Använda endast ett fåtal gånger. I princip nyskick! Kan skickas men köparen står för fraktkostnaden.

PRODUKTBESKRIVNING

Meindl Kansas GTX® utsågs 2017 till "Årets Meindl-känga". Den kom även på tredje plats i Råd & Röns stora kängtest 2016.

En utmärkt, bekväm och slitstark allroundkänga som tar dig genom vått och torrt i många år. Tillverkad i vaxat nubuckläder för extra lång hållbarhet. GORE-TEX®-membran för 100% vattentäthet och god andning. Uppdragen gummering framtill för att bättre tåla slag och stötar.

Yttersula Meindl Multigrip® Rubber grip sole med PU-mellansula för god stötdämpning. Urtagbar och tvättbar Air Active® Soft Print drysole innersula. DIGAfix® för hälfixering och stadiga hakar för snabbsnörning.

Kansas GTX® påminner mycket om Tacana GTX® men skiljer sig vad gäller yttersulan (Tacanas sula har ett djupare mönster vilket ger den något bättre grepp på hala/leriga underlag) och skinnet (Tacana har lite grövre struktur än Kansas vilket gör den mer slitstark, men behöver något mer kängvård).

Kansas GTX® tillhör kategori B och är lämplig för användning i lätt till medelsvår terräng och på leder. Kan med fördel användas året om och vinterbonas med ullsula + ullstrumpor om vintern.

Märke: Meindl
Modell: Kansas GTX
Pris: 1 495,00 kr
Finns i: Malmö
Kategori: Utrustning/Kläder/Skor/Vandringsskor
Annonstyp: Säljes
Annonsen inlagd: 2021-10-04


Annonsör: Manolibre
Medlem sedan: 2012-05-30
Annonsören har annonserat 2 ggr tidigare


Kontakta annonsören via epostLogga in