Prylmarknad > Visa en annons

Säljes: Dakine Messenger axelremsväska

Axelremsväska av "messenger-modell" i svart färg med inslag av grönt/brunt camoflage-mönster på utsidan och grå-beige färg på insidan. Ett stort innerfack med måtten 41,5 x 10 cm där ett vadderat laptopfack på 41,5 x 2,5 cm sitter på inre ryggsidan. En organiseringsdel med en ficka som rymmer t.ex. papper i A4-storlek, 2 mindre fickor, samtliga med blixtlås, 3 pennfack samt en mobilficka med innermått 10 x 6 x 1 cm. På utsidan finns ett vadderat fack med kardborrestängning på ryggsidan, en större ficka med väderskyddat blixtlås på locket, en meshficka och en ficka med blixtlås och hörlursutgång på kortsidorna.

Justerbar axelrem med vadderad del med meshtyg och avtagbar justerbar midjerem som även går att fästa i axelremmen för att stabilisera väskan över bröstet. Baksida/ryggsida med meshtyg. Locket fästes med två justerbara remmar på väskans nedre framsida. Bärhandtag på ovansidan. Vikt 908 gram.

Väskan har endast ett par små slitagemärken på lockets framsida samt lättare nötningsspår på baksidans och axelvadderingens meshtyg. I övrigt är väskan i fint och fräscht skick!

Säljes för 250 kr + 63 kr för spårbar Postnord-frakt.

Märke: Dakine
Modell: "Messenger Bag"
Pris: 250,00 kr
Finns i: Östersund
Kategori: Utrustning/Ryggsäckar, väskor/Väskor
Annonstyp: Säljes
Annonsen inlagd: 2020-10-17


Annonsör: Akaren
Medlem sedan: 2008-06-03
Se alla annonser (10 st)
Annonsören har annonserat 167 ggr tidigare


Kontakta annonsören via epost