Prylmarknad > Visa en annons

Säljes: PACKRAFT FRÅN ALPACKA RAFT

Sugen på ett fantastisk vandrings- och paddeläventyr till sommaren? Så kanske det är dags att köpa en begagnad packraft. :-)

Säljer ett styck Alpacka Raft Classic med forskapell och från årsmodell 2013. Modellen är Yukon Yak, alltså storlek medium och passer de flesta personer mellan 170 och 185 cm. Packraften har forskapell (whitewater deck), vilket gör den lämplig för forspaddling och ger skydd mot kylan vid regn eller vågor. Packraften har i stort inte används sedan våren 2016.

Total vikt är 3,3 kg. Själva packraften utan pumpsäck, kapell och stänger vägar 2,8 kg.

Inkluderad: forskapelldäcken, stänger till kapelldäcken, pumpsäck, original fodral och reparationsutrustning bestående av färgat tyglappar till botten och tuborna, extra ventil, Aquaseal/aquasure samt Tyvek- och gorillatejp för fältreparationer.

Packraften har två mindre skador på forskapellet. Dessa är ordentligt fixat med gorilla tejp/patch n’ go. Ingen skada på tuber och botten annat än vanligt slitage.

Fler bilder kan ses här https://photos.app.goo.gl/UwB6YktuX8JzLfDi7

EXTRA INFORMATION
Kan eventuellt säljas tillsammans med allround paddel från Moll Paddel (4 delar, ca 1 kg) och en PFD (simväst) Secumar Vivo 50 (280 g)

Kan hämtas i Mollaryd (Herrljunga Kommun) eller i Borås (inom vanlig arbetstid) eller stickas med posten (köparen betalar porto). Kommer även till Stockholm 2-3 april och kan ta båten med.

Packrafts från Alpacka Rafts är av oerhört hög kvalitet i materialval, design och hållbarhet. Alpacka Raft är den absolut ledande tillverkaren på packraftmarknaden och det är Alpackas produkter som billigare packraft försöker att kopiera. Tuberna är tillverkade av vävt tyg (210 denier Nylon belagt med polyuretanfilm) och botten är gjort i 840-denier Ballistic Nylon belagt med polyeretanfilm). Handgjord i Mancos, USA.

För inspiration se: https://vimeo.com/140952129

Märke: Alpacka Raft
Modell: Classic (Yukon Yak) med forskapell
Pris: 8 500,00 kr
Finns i: Herrljunga, Borås
Kategori: Utrustning/Paddling/Övrigt
Annonstyp: Säljes
Annonsen inlagd: 2019-03-24


Annonsör: Urban packrafter
Medlem sedan: 2014-08-26
Annonsören har annonserat 3 ggr tidigare


Kontakta annonsören via epost 

Logga in