Prylmarknad > Visa en annons

Säljes: Surly Troll, touring m.m.

Säljer min välskötta Surly Troll som är byggd våren 2016 och cyklad på ca 100 mil under ca 6 månader. Den var tänkt som en cykel för resa jorden runt men tyvärr är ramen något för liten för mig. Jag har varit rädd om den men ändå lyckats få till några skönhetsfläckar i form av ett par skrapningar på sidorna och under och ett skav efter en cykelkorg på gaffeln. Skickar med ett oljebyte till nav-växeln. Eventuell fraktavgift står köparen för.

Ram: Surly Troll (storlek S länk , färg Steve's Pants Blue), stålram gjord för de flesta terränger och förhållanden men är inköpt för touring. Kompatibel med bl.a. Rolhoff växelhub och plats för breda däck upp till 2.75".

Växelsystem: SHIMANO Alfine 11 (SGS700). 11-växlad med ett mycket brett spann och mjuk växling i navet utan hoppande kedjor. länk

Hjul: Handbyggda 26” från Veloform i Göteborg. 36 ekrar och med Ryde Andra 30 fälgar. Framnavet är Hope Evo Pro 2 och ventilerna gjorda för Dunlop/Schrader.


Shimano Disc brakes (hydrauliska): Väldigt bra bromsstyrka. De är för tillfället för långa kablar, vilket man ser på bilden, men kortas med fördel av först när man valt det styre man vill ha. Går utmärkt att cykla med dem som de är nu också. Rekommenderar att man lämnar in dem för att korta av dem eller googlar lite innan.

Märke: Surly
Modell: Troll
Pris: 8 000,00 kr
Finns i: Borås
Kategori: Utrustning/Cykel
Annonstyp: Säljes
Annonsen inlagd: 2018-03-12


Annonsör: CocoSoff
Medlem sedan: 2013-10-09


Kontakta annonsören via epost

 

Logga in