Artiklar i kategori Aktivitet/Matlagning

Sida: 1 2 3 Nästa Sista 

Ställ dina frågor om friluftsmat!

Eric Tornblad har skrivit böckerna Torka mat och Fjällmat. Nu har du chansen att ställa dina frågor och funderingar kring friluftsmat direkt till honom. Läs mer 5

Medelhavscouscous

Veckans recept är en snabb och mättande rätt. Läs mer

Veckans recept - Grönsaksgryta med quinoa

Den här grönsaksgrytan går snabbt att laga och passar bra att servera med lite bröd till. Läs mer 3

Stekt lax med teriyakisås och sesamfrö

Veckans recept är en rätt som du nästan inte kan misslyckas med. Snabbt och enkelt passar bra för en dagsvandring eller på paddelturen. Läs mer

Veckans recept - Vegansk tacogryta

En vegansk tacogryta som kan serveras med nachos eller tortillabröd. Läs mer

Torkade hallon- och chokladrutor

Genom att torka kakorna så blir de lätta, håller väldigt länge och kan förvaras i rumstemperatur. Läs mer 1

Recept på stekta enchilladas med bönfyllning

En perfekt lunch eller middag på turen. Läs mer

Veckans recept - Svamprisonotto

En krämig, smakrik och mättande risotto. Läs mer 1

Recept - Stekt/grillad halloumi med bröd

Stekt eller grillad halloumi är bland det godaste som finns! Lägg osten mellan bröd och lägg på lite tomatsalsa eller tacosås. Läs mer 1

Recept denna vecka - Kardemummabullar

Något sött och gott att äta är härligt att unna sig på turen. Läs mer

Veckans recept - Thaikyckling med rödcurry i kokosmjölk

Detta är en friluftsanpassad variant av den Thailändska klassikern Paneng Gai. Läs mer

Gold Award till PrimeTech Stove Set

Primus vinnare vid friluftsbranschens Oscarsgala. Läs mer 1

Frysta laxburgare

Det smarta med det här receptet är att du förbereder burgarna innan och stoppar dem i frysen. Läs mer

Kolbullar

Här följer ett recept på kolbullar, tillagas helst över öppen eld enkelt och gott att laga. Läs mer 1

Vedkök, ett alternativ till gaskök?

Vedkök används för att laga mat på och eldas med kottar, pinnar eller annat torrt bränsle du hittar i naturen. Marknaden har nästan svämmat över med olika märken och modeller av vedkök. Här kan du läsa om fördelar och nackdelar med dessa. Läs mer 8

Frystorkade rätter

Lyofood är ett nytt märke för frystorkade rätter i Sverige men som funnits på marknaden i Europa sen 1998. Läs mer

Test av Urbergs kaffebryggnings- och espressokit

Vår i luften och ingen tackar väl nej till en fikapaus i naturen? Urberg har två nya kaffekit i sitt sortiment. Ett för att brygga kaffe och ett espressokit, vi har testat dem. Läs mer 2

Torka ett lager av grönsaker - redan nu!

Tiden går fortare än vad man tror, rätt var det är står vi där i juni och vill ut i skog och mark. Om du börjar torka ingredienser redan nu så har du ett lager för att göra din egen friluftsmat och du kan du göra det i lugn takt. Läs mer 1

Vandringsmeny Sarek 2016

Tips på egentorkad mat till sommarens äventyr. Beskrivning av god och varierad fjällmeny från en Sarektur sommaren 2016 Läs mer 9
Sida: 1 2 3 Nästa Sista 

Partner<annons>

Sök ord i texten

Alla kategorier

 

Logga in