Artiklar

Sida: Första Föreg. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 15 Nästa Sista 

Hallon-limekaka torkad

Har du ett överskott av hallon i år? Testa att göra dessa hallon- och limekakor. De har lång hållbarhet och kan förvaras i rumstemperatur. Läs mer

Fiber- & chokladbars (bakad)

Fiberrika och goda energikakor. Läs mer

Friterat bröd

Friterat bröd går fort att göra, är gott och dessutom energirikt! Läs mer

Fruktremmar

Goda remmar och roliga att göra. Funkar som godis på tur eller när som helst annars. Läs mer 1

Frysta laxburgare

Det smarta med det här receptet är att du förbereder burgarna och stoppar dem i frysen. När du ska ut är det bara att ta med dem frysta. Det är bra om burgarna är halvfrysta när du steker dem, därför kan du isolera burken med t ex tidningspapper om det dröjer länge innan du äter dem. Smart! Läs mer

Gojibars (bakad)

Energibar med gojibär, gojibären kan bytas mot annat fast bär. Läs mer

Energikaka fikon-kokos (torkad)

Om du ska torka de här kakorna så är en torkugn bäst, men en varmluftsugn fungerar också bra. Genom att torka dem så blir de lätta, håller väldigt länge och kan förvaras i rumstemperatur. Välj om du vill torka dem riktigt hårda (och därmed riktigt lätta och hållbara) eller något mjukare – vilket gör dem mer lättuggade. Torka: 50 grader 5+5 timmar Läs mer

Energikaka kokos (bakad)

Om du gillar kokos kommer du att älska dessa! De vill helst förvaras i kyl eller frys och trivs inte så bra varma dagar. En varm dag kan du däremot ta med dig frysta kakor som får tina i packningen. Läs mer

Energikaka pecan (bakad)

Matig energikkaka som inte är jättesöt. Du kan pensla på smält choklad om du tycker att den blir för torr. Läs mer

Enkel nöt- och fruktkaka RAW

För att kakorna ska bli RAW så ska alla ingredienserna vara RAW, dvs inte upphettade till mer än 42 grader. Men det går förstås att göra kakorna även om du inte använder ingredienser som är RAW. Läs mer

Bönknaster - torkad bönfärs

Bönknaster är pulserade bönor som blandats med kryddor. Det kan du äta som det är eller så gör du en gryta/sås av det. Bönorna är ugnsstekta en liten stund, alltså inte bara torkade. Läs mer

Citronbar

En energibar med frisk citronsmak. Läs mer

Couscous med ölkorv

Enkelt och gott. Läs mer

Energikaka på cashewnötter (bakad)

Fantastiskt goda, går åt som smör i solsken! Läs mer

Avokado med couscous och cashewnötter

Perfekt utflyktsmat som du kan förbereda hemma och ta med ut. Läs mer

Bakad energikaka med yoghurt & aprikos

Energikakor fungerar både som mellanmål och efterrätt. Lätt och snabbt sätt att fylla på energi när orken tryter. Läs mer

Recept på Hummusrulle med persilja

Enkelt och gott och passar jättebra för dagsturer och utflykter. Det är också lätt att variera och går att förbereda innan, men de är allra bäst att göra precis innan de ska ätas. Läs mer 1

Torka fisk

Prova på att torka fisk och gör en god gryta eller mustig fisksoppa nästa gång du ska ut på tur. Här får du veta hur du gör och några receptförslag. Läs mer

Torka en grönsaksröra

Det här är en bra bas som du kan använda till pasta, ris eller stekt mat. Den går också bra att använda som sås. Läs mer 1

Torka kyckling - så här gör du

Att torka kyckling till sina egna maträtter är inte svårt, gör så här och du kan laga till goda kycklingrätter på turen. Läs mer 1
Sida: Första Föreg. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 15 Nästa Sista 

Sök ord i texten

Alla kategorier