Spelar mycket schack....

Användarnamn: thegedd

Intressen: Friluftsmat, Expeditioner, Fiske, Vandring, Långfärdscykling, Litteratur, Navigering, Foto

Mer på profilsidan


Kategorier:


Var är min mat ?

Glad i hågen vaknade jag häromdagen och solen sken - några lätta moln svepte förbi däruppe. Intog frukost och packade sedan ner det nödvändigaste för en strövdag i Kilsbergen. Satte mig på cykeln och trampade upp de ca: 2 milen till ett ställe som heter Bocksboda - väl där träffade jag på en man och små ord utbyttes. Fortsatte på stigen som så småningom leder till ett fint ställe som heter vargkitteln - där tänkte jag slå mig ner för vila och kontemplation. På vägen stötte jag på ett äldre par som satt och åt lunch i det fria.

Stigen blev mer svårcyklad och efter ett par hundra meter så gick det ej att cykla mer. Jag var bra hungrig och bestämde mig för att äta på plats och sedan vandra vidare. Låste cykeln vid ett träd och gick ner till ett vackert ställe vid en bäck. Riggade upp stormköket och tog fram maten - var är maten ? - var var min pasta som för några timmar sedan låg i mitt kylskåp, jo - den låg kvar i kylskåpet - ca: 2 mil därifrån.

Som tur var hade jag ej glömt bananen och äpplet - och saftflaskan. Det var bara att inta det - sätta sig på cykeln igen och trampa hem - för hungrig var jag. Till nästa gång ska jag kolla en extra gång så att jag får med mig allt.  

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?
2008-09-17 20:35   Öhrnell
Tråkigt, men helt klart en händelse som gör dig en erfarenhet rikare och ett uns klokare. Fanns det ingen pizzeria på hemvägen?
 
2008-09-18 09:02   thegedd
Ingen pizzeria på hemvägen och händelsen ingen katastrof direkt. Men visst blev jag förvånad - även solen har si.........
 
2008-09-19 09:45   seobserver
Ullgarn dvs minneslapp behöver nog de flesta..... kul att du vågade erkänna din tavla....bättre förberedelser nästa gång. En påse 1 dygn reservmat i säcken hade avhjälpt det hela...
 

Läs mer i bloggen

Home away from home

För två veckor sedan köpte jag en cykel för blott 340 kr, ja ni läste rätt. Denna har jag enbart tänkt använda för småturer hemmavid. Igår blev det så dags för en liten sväng för att testa cykeln.

Färdväg och cykeln höll bra.

On the edge...

Det är valtider och samtidigt består ju också livet av massor av val...Should I Stay or Should I Go...

Det har varit alldeles för lite friluftsliv för mig de senaste månaderna. Jag tycker i och för sig att det varit för varmt för detta, har dock simmat en del i Ånnabodasjön under Juni, Juli och Augusti. I helgen blev det i alla fall en liten dagstur väster om Örebro. Och nu får det gärna bli höst och temperaturfall så att man får lite mer lust till övernattningsturer. Och kanske då också ett eller annat blogginlägg.

Hjulen rullar vidare

Det har ytterligare blivit två mindre turer på cykel i mina hemmatrakter. Och detta får väl då bli en förlängning på mitt förra inlägg Två små turer på två hjul

Färdväg 1 (246 km): Örebro - Nora - Striberg - små grusvägar till Grythyttan (övernattning) - Hällefors - Silvergruvan - små grusvägar till Älvsjöhyttan - små grusvägar till Kopparberg - Stjärnfors (övernattning) - Guldsmedshyttan - Mårdshyttan - Nora - Örebro


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.