Bloggar > Liv i naturen > Utmaning 2018

Liv i naturen

Här berättar jag och skriver ner resor och naturupplevelser jag har haft, som ett minne för mig själv och inspiration för andra. Jag älskar att vara ute i naturen och vandra, klättra, kajaka och åka långfärdsskridskor på vintern. Jag bor i Norrköping, nära till skärgården, vandringsleder, fina små sjöar och naturreservat. Ofta behöver man inte åka långt för att få en riktig fin upplevelse, även om jag har kommande planer på längre resor, tex att besöka den svenska fjällen.

Utmaning 2018

Jag har gett mig själv en utmaning det här nya året, jo jag hakar på evenemanget Minst en utenatt i månaden. Jag ska alltså sova ute minst en natt i månaden år 2018.

Jag har sovit ute mycket i maj, juni, juli, augusti och september de senaste åren. Och visst är utelivet som vackrast då och man behöver ju inte heller frysa. Men jag ska ändå utmana mig själv nu och testa på utelivet i mörker, kyla och vinter. Det ska bli så spännande och lärorikt. Jag kan bara föreställa mig alla fantastiska solnedgångar jag kommer att snubbla över sedan när det har blivit lite ljusare..

En fantastisk solnedgång och utenatt i juni, juli eller var det kanske maj..minns inte...Klockan var runt tio har jag för mig iallafall...Och jag ville inte att kvällen skulle ta slut.

Inlagt 2018-01-04 21:56 | Läst 1080 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar