Bloggar > Liv i naturen

Liv i naturen

Här berättar jag och skriver ner resor och naturupplevelser jag har haft, som ett minne för mig själv och inspiration för andra. Jag älskar att vara ute i naturen och vandra, klättra, kajaka och åka långfärdsskridskor på vintern. Jag bor i Norrköping, nära till skärgården, vandringsleder, fina små sjöar och naturreservat. Ofta behöver man inte åka långt för att få en riktig fin upplevelse, även om jag har kommande planer på längre resor, tex att besöka den svenska fjällen.

Ibland är det som vackrast precis när det regnat

Toppvandring med barn den 14 juni. En regnig kväll efter jobbet tog vi bil till Ågelsjön, för att gå upp till toppen. Precis när vi var framme sprack det upp. Mycket överaskningar i 5-åringens ryggsäck gick det åt, som ostbågar och godis och mycket vatten. Det var lite halt och blött på vägen upp men blev en väldigt fin kväll.

Ibland är det som allra vackrast precis när det har regnat. 14 juni 18:06.

Postat 2017-06-24 22:07 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Vandring Ågelsjön april 2017

Den ljusa årstiden är här! Ljuset finns där när man vaknar på morgonen , lite mer energi har kommit tillbaka, ljusa kvällar, naturen har fått liv igen, dags att jaga solnedgångar.

Den 1 april 2017 inviger jag utesäsongen med en tur till favoritsjön Ågelsjön. Känns som att komma tillbaka till en kär gammal vän. Jag vandrar runt sjön och såklart tar jag en tur upp till toppen. Jag är säker på en sak, att jag kommer att jaga många solnedgångar här sommaren som kommer.

Postat 2017-06-24 21:39 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

 

Logga in