Bloggar > Liv i naturen > Det går bättre och bättre

Liv i naturen

Här berättar jag och skriver ner resor och naturupplevelser jag har haft, som ett minne för mig själv och inspiration för andra. Jag älskar att vara ute i naturen och vandra, klättra, kajaka och åka långfärdsskridskor på vintern. Jag bor i Norrköping, nära till skärgården, vandringsleder, fina små sjöar och naturreservat. Ofta behöver man inte åka långt för att få en riktig fin upplevelse, även om jag har kommande planer på längre resor, tex att besöka den svenska fjällen.

Det går bättre och bättre

Ikväll har jag haft en helt fantastisk stund på vattnet, jag och min bräda. Och från att knappt kunna stå på den, så gick det riktigt bra att stå på den idag. Jag kunde komma på den utan problem också. Fortfarande lite svårt att svänga men att glida rakt fram, alltså ståendes, var inga problem. Förra gången tyckte jag att jag kom så högt upp och att det var lite läskigt, men nu hade jag vant mig vid höjden på något sätt. Jag orkade inte så väldigt långa stunder, behövs lite mer träning för långpaddlingar men jag börjar få in lite teknik. Det går framåt och går bättre och bättre.

Det var så fint ikväll. Molnigt och vindstilla. Ett stilla regn föll från himlen och jag gled fram mellan regndropparna. Oslagbar upplevelse.

Det värker i benen nu men det där att suppa i regn, vilken upplevelse.

Inlagt 2018-08-12 11:35 | Läst 1958 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2018-08-23 00:51   fowwe
Kanadensare har jag paddlat mycket. Och jag har prövat på kajak. Men aldrig bräda. Finns det fördelar med en bräda jämfört med de andra två sätten? undrar Hans. (Har läst ditt förra blogginlägg men är inte riktigt klar över om det finns stora fördelar.)
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in