Kan man ta tjänstledigt mitt i livet och gå en naturguideutbildning? Nej det kan man väl inte, eller varför inte? Om man brinner för äventyr och skulle vilja känna hur det känns att verkligen göra det fullt ut på heltid. Med denna blogg vill jag dela med mig av mitt år och kanske inspirera andra att göra något liknande.

Är för närvarande tjänstledig ett år för att utbilda mig till naturguide.
Jag brinner för friluftsliv och äventyr i naturen. Mina intressen innefattar bla vandring, traillöpning, jakt, fiske, paddling och hundspann. Ett annat stort intresse är mat och då speciellt friluftsmat.

Användarnamn: AnetteB

Intressen: Friluftsmat, Hundspann, Expeditioner, Fiske, Vandring, Jakt, Turskidåkning, Navigering, Bär & svamp, Paddling, Foto, Löpning, Handarbete och bushcraft

Mer på profilsidan


2020:
Januari, Mars
2020-01-05

Äntligen dags!

Kan man ta tjänstledigt mitt i livet och gå en naturguideutbildning bara för man tycker att det vore kul? Nej, det kan man väl inte, eller varför inte? Om man brinner för äventyr och skulle vilja känna hur det känns att verkligen göra det fullt ut på heltid under ett helt år. 

Jag har varit intresserad av naturen så länge jag kan minnas. Intresset vaknade redan som barn då jag växte upp utanför Stockholm med skogen som granne. Som tur var hade jag en mamma som var hemmafru vilket betydde att jag inte behövde gå på dagis utan kunde spendera tiden ute i skogen som jag ville.  


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.