Här publicerar jag bilder från mina cykelturer

Användarnamn: Cykel_Hanna

Intressen:

Mer på profilsidan


Kategorier:


2021:
September

Ny blogg

Välkommen till min nya blogg! Denna sida ska mest fungera som en dagbok för mina cykelturer. Jag kommer publicera mina rutter, bilder från dem och lite träningsdagbok. 

Jag cyklar framförallt gravel och har nyligt köpt mig en SPZ diverge som jag älskar. Så mest blir det Gravel här på bloggen. 

Till vardags jobbar jag också med cyklar, hos tcmcykel.se

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?
2021-09-06 13:30   Anders Hermansson
Kul med cykel, för en vandringsmänniska som jag själv.
 

Läs mer i bloggen

Tvätta cykel

Ingen tid till cykling

Plötsligt var det september! Sommaren har passerat och jag har cyklat mycket mindre än vad som var tänkt. Har man en ny cykel inför säsongen borde väl timmarna och milen komma av sig själv? Nej, tji fick jag. Det har varit svårt att få till mycket cykling i sommar. Jag cyklade mycket mer inför sommaren och förhoppningsvis kanske jag får fart på benen nu när det blir höst också men jag hade tänkt att semestern skulle innehålla flera långa turer med mysiga bad- och fikastopp. Men så blev det inte. 

Vi har precis köpt en liten gård långt utanför stan vilket förvisso skapar otroliga pendlarmöjligheter men som också tar oooootroligt mycket tid. Sen har Axel också sålt sin gravelbike vilket gjort att vi inte kunnat cykla tillsammans, och jag som fortfarande känner mig rätt ny och osäker inför att åkapå långa turer själv har dragit mig för att cykla själv.


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...