Vi har flyttat ut i skogen. What could possibly go wrong?

Grundare av Utsidan. Rätt normal frilufsare, gillar skogen, fjället, öknen och bergen. Flugfiske, vandring, paddling och cykling. Har kommit av mig med klättringen, men en dag är det kanske dags att återuppta det också.

Användarnamn: clindh

Intressen: Alpinism, Klättring, Friluftsmat, Expeditioner, Fiske, Vandring, Turskidåkning, Långfärdsskridsko, Litteratur, Navigering, Mountainbike, Bär & svamp, Paddling, Foto, Utförsåkning, Speleologi, Resor

Mer på profilsidan


2007-07-11

På resande fot

Påhittet att lansera nya Utsidan efter en veckas fjällvistelse och före resan till landstället i Injön idag får nog ses som ett av mina mer tokiga sådana... Men efter att ha micklat så länge till och från under året med nya sajten så kände jag att det som behövs för att få det här klart någongång är en rejäl blåslampa där bak. Och finns det någon bättre sådan än ni, våra kära besökare? Med högt ställda krav och många vettiga synpunkter och förslag från er är det en ovärderlig tillgång i arbetet.

I stort går det väl rätt bra tycker vi, det var bla lite in/utloggningsproblem i bla forumet pga förändringar i cookiehanteringen men det bör vara fixat nu. Och det saknas lite funktioner här och där, sådant som ni som verklige använder Usidans funktioner dagligen hittar snabbare än oss. Tack ännu en gång! Tack också till Thomas som bistår mig i arbetet med sajten.

2007-07-10

Utsidan 3.0 ser dagens ljus

Efter en veckas avkopplade paddling och fiske längs Råstoätno och Lainoälven är det nu äntligen dags att lansera "nya" Utsidan, eller "Utsidan 3.0" som vi kallar den här versionen internt.

Utsidans historia är lång och krokig. Fram till 1999 var den ett rent hobbyprojekt driven av mig; den versionen av Utsidan brukar vi kalla "1.0"


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.