Vi har flyttat ut i skogen. What could possibly go wrong?

Grundare av Utsidan. Rätt normal frilufsare, gillar skogen, fjället, öknen och bergen. Flugfiske, vandring, paddling och cykling. Har kommit av mig med klättringen, men en dag är det kanske dags att återuppta det också.

Användarnamn: clindh

Intressen: Alpinism, Klättring, Friluftsmat, Expeditioner, Fiske, Vandring, Turskidåkning, Långfärdsskridsko, Litteratur, Navigering, Mountainbike, Bär & svamp, Paddling, Foto, Utförsåkning, Speleologi, Resor

Mer på profilsidan


Dags för Vildmarksmässa

Det börjar dra ihop sig till Vildmarksmässa igen. Det har gått några år sedan vi var med sist nu, det har varit andra saker som krockat med mässhelgen etc så det har inte fungerat för oss att vara med. Men i år skall det bli av iallafall.

Senast Utsidan var med var år 2004, då pågick mässan fyra dagar och det kändes som en dag för mycket...  Året innan, 2003, hade vi den mest ambitösa montersatsning någonsin med egen scen "Speakers Corner" där vi raggat fram medlemmar och andra som håll små föredrag. Utsidan-veteranen Kotten skrev tex en liten resume av sina dagar på den mässan. Det var kul, men väldigt mycket jobb att få till.

Espresso med skorpor De senare åren verkar Vildmarksmässan ha hittat formen, man har renodlat lite mer. Borta är tex hund- och jaktavdelningarna.  Man har också fått med fler utrustningsleverantörer och har öppnat upp för mer försäljning i montrarna, något som många efterfrågat förut. Dessutom pågår Flugfiskemässsan samtidigt, i samma hall och med samma entrébiljett, och den är förståss ett mecca för den fisketokige.

I år har vi med en espressomaskin och en massa goda italienska mandelskorpor, som vi tänker bjuda alla medlemmar som tittar förbi på. Smarrigt värre, så planera in kaffepaus i vår monter. (Ni som träffat mig i Fotosidans monter på olika fotomässor vet vad som vankas!)

Vi ses! 

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?
2008-03-12 18:46   Håkan Friberg
Jag skulle verkligen vilja komma, men Jämtlandsfjällen drar hårdare. ;) Konstigt va?
 

Läs mer i bloggen

Separationsångest i 127 timmar

År 2003 nåddes vi av den otroliga historien om Aron Ralston som, efter att ha fått armen fastlåst av en stor sten i en smal slot canyon i Utah, till slut kapade av den med en slö fickkniv, firade sig ner för en klippa och vandrade ut mot sin räddning.

Det var en historia som verkligen tog fart på Internet och diskuterades överallt. Osannolikt och imponerande, en given "snackis" i flera veckor. En hel del var också som vanligt snabba att döma - "är man så dum att man vandrar ensam utan att ha lämnat meddelande kan man gott sitta där..."

Polisen lär sig något nytt

En kort summering

Vikingarännet - en stilstudie

En liten stilstudie i 300 bilder per sekund av deltagare i Vikingarännet

På filmen nedan (eller i lite större format via denna länk) kan ni se de långsammaste åkarna! 


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...