Rockar livet i Annelistyle.

Användarnamn: Anneli

Intressen:

Mer på profilsidan


Muztagh Ata - here I come again!!

Då är det dags! På lördag åker jag och packningen till Kina på värstingtur. Jag har en dejt med Muztagh Ata, isbergens fader. Vi ska försöka lämna varandra som vänner. Förra året gick vi skilda vägar. Jag är redo att sträcka fram handen, faktiskt hela min famn. Vi du ha mig så är jag din. I alla fall för en sommarromans.

Full ös med expeditionsmaten!

Herreguuud vad pinaler överallt!!!! 

Annelis superoxidantchokladkakor är klara, ärtor på tork i ugnen, torkad broccoli som packas, torkat kött och ägg och ja hjälp vad grejer!! Köket hålls minutiöst rent, maten ligger sen i högar på golvet i sovrummet innan den ska packas ner i tunnan.

Anmäld till värstingloppet Marathon de Sables - check!

Japp, nu har jag anmält mig, så gott det går så här tidigt, till Marathon de Sables 2013. Shiiiit! Shit vad kul, shit vad spännande, shit ALLT!!!!

Marathon de Sables är ett värstinglopp i Saharaöknen på totalt drygt 24 mil fördelat på 6 dagsetapper. Längsta etappen är 80 km, - som hittat!

Vore grymt kul om fler hängde på!
På med dojorna - nu kööööööör vi!!!!!

Att sno andras äventyr

Jag fick en fråga - Varför berättar du om dina planerade äventyr - är du inte rädd att någon ska sno dina idéer?

Äventyr på "hög nivå" handlar mycket om att vara först och bäst och högst och snabbast osv. Det är genom att vara "värst" på något vänster som man kan få medial uppmärksamhet, och i sin tur få sponsorer osv. Vill man vara "värst" på sin grej så är det ju klokt att inte berätta vad man ska göra, för då kan ju någon helt enkelt sno idén och hinna före. Så det är ingen obefogad fråga.


Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.