Rockar livet i Annelistyle.

Användarnamn: Anneli

Intressen:

Mer på profilsidan


Favoritpryl till uteliv – PetterNikolina

Favorutprylar för uteliv – PetterNikolina, t.o.m. bättre än naturliga snoppar!

PetterNikolina. Kissemoj. Plastsnopp. Eller vad man ska kalla den. En av mina absoluta favoriter.

Anneli Wester Freelax Kissetratt Plastsnopp

Vad ska man med den till? Man kan väl dra ner brallan? Ja. Ibland. Ibland är det ingen favorit alls. Rent av direkt olämpligt när det blåser storm. Jag brukar ha min i damasken (snöskydd mellan skon och byxorna), olala, men det är jättepraktiskt, nära till hands men inte i vägen. 

Med den här kan man också lätt kissa i flaska i tältet. Företrädesvis en med vid öppning. Den här flaskpåsen är toppenbra eftersom den rymmer mycket, över en liter och ibland kissar man enorma mängder i bergen, samtidigt som den tar liten plats i packningen. Present från en kompis i Canada så jag vet inte var man kan köpa. Jag fick den begagnad, använd som hennes kisseflaska. Olala. Hon fick en begagnad plastsnopp av mig. Olala på den med. Haha. Bästa bytet ever – girlpower-byte! 

Nalgene wide mouth kisseflaska

Jamen varför är just den här så himla bra?

En del kissemojer går rätt ner som en tratt. Det är lika praktiskt som att killar skulle kissa med sin grej rätt ner. Den måste ju ut. Framåt och ut. Genom gylfen eller nåt. Den här är sån. Framåt och ut. 

Sedan har just den här ett bra material som är lite löst men inte lösare än att den klämmer åt lite i underredet. Sluter tätt. Så det inte skvätter ut och har sig.

Och en grej till. Den har lite volym. Det finns varianter som är betydligt mindre. Då måste man hålla igen och pyskissa annars blir det översvämning.

Sen är den bättre än humana mojar för man fryser inte om den. Den är så att säga stormsäker. Lalala. Men å andra sidan kan det blåsa bort. Man kan väl sätta på ett snöre men jag har klarat mig bra utan. 

Tips. Som de flesta grabbar förmodligen lärde sig redan som barn. Kissa medvinds. Ooohhh. 

Så den här är riktigt jäkla bra. Jag köpte den i Frankrike men kolla Tranevings webshop. Dess officiella namn är Freelax.


F Ö R E L Ä S N I N G 
Yeah! Jag föreläser i Göteborg 24 februari! 
Läs mer här! 

V Ä R S T I N G E X P E D I T I O N !
I sommar kan ni hänga med, yeah - 
se här!


Här har ni min engelska facebooksida, crazy 173.000 följare!!
Här är min privata svenska facebook, mest uppdateringar här!  

För er som undrar vem jag är, här är en fantastiskt välskriven artikel om min bakgrund i det ansedda Magasinet Filter. Jag måste varna, det är väldigt starkt.

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?
2015-01-31 13:04   Thomas Traneving
Kan bara hålla med Annelie.
Funkar jätte bra även i storstan om man inte vill sätta sig ner på äckliga toaletter!
Har gett bort som present till väninnor som inte är så frilufsiga men gillar idén att slippa sitta på "gammalt kiss" 😁

Finns fortfarande i shopen och är bra mycket billigare än andra mer reklamfinansierade "kissmojänger".
http://shop.traneving.se/freelax-c-172-1.aspx

👍😃
/Helena
 
2015-02-01 06:42   MonicaKa
Jag gillar inlägg "bakom kulisserna" av äventyrandet, praktiska saker som säkert många funderar över men inte frågar om! :)
 
2015-02-07 15:08   Ayrin
Tackar tackar, har funderat på att köpa en dylik tingest, ganska less på att behöva dra ner hela överdelen på skoteroverallen, ner med byxor och underställsbyxor, pula in allt tyg mellan benen där det inte blir kissat på, och *sen* kan man lätta på blåsan. Halvt ihjälfrusen...
 

Läs mer i bloggen

SYRIA will rise again! Del 3

Anneli Wester åker tillbaka syriska gränsen för att hjälpa till med de syriska flyktingarna.


Gömde ju alldeles bort att göra klart det här! Här kommer del 3 från syriska gränsen tidigare i år. Skulle åkt dit igen häromveckan, biljett var köpt och allt, men var tvungen att ställa in. Nästa vecka blir det en sväng tillbaka till Nepal. Men här är tredje del en av resan till syriska gränsen tidigare i år. Jag är i Reyhanli precis vid syriska gränsen, vid den gränsövergång där flest flyktingar lämnat Syrien. 

Jag gör som de andra delarna, lägger in mina Facebookinlägg och bilder. Välkomna att följa mig där, länk längst ner i inlägget. Det är lite mer live-känsla och väldigt mycket mer respons och liv där. 

Här är del 1 och här del 2 för er som vill ta det från början.

SYRIA will rise again! Del 2

Anneli Wester åker tillbaka syriska gränsen för att hjälpa till med de syriska flyktingarna.

Den turk-syriska gränsstationen precis utanför stan är om jag förstått det rätt den gränsstation där flest flyktingar tagit sig ut ur Syrien. De flesta tar sig vidare. En del stannar här. Startar ett nytt liv. 

SYRIA will rise again! Del 1

Anneli Wester åker tillbaka syriska gränsen och bloggar på plats!

Packar. Minipackning. Det blev inte ens 5 kilo. Och hälften behöver jag egentligen inte. Funderar på att köra micropackning och slänga ut den halvan.


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...