Needle Sports

» Ladda upp produktbild

Online butik i Storbritannien med inriktning på klättring


Tillverkarens produktsida

 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Extremt kunnig och hjälpsam personal, snabba leveranser som inte kostar mycket, bra sortiment och priser, och dessutom ett bra urval av klätterförare.

Minus:Deras lagerstatus på hemsidan fungerar inte så bra. Ring eller maila om det gäller special grejer som t ex front taggar för DMM stegjärn. Man får också ett prisförslag på frakten på hemsidan. Ignorera detta, de tar altid fram fraktkostnaden till Sverige efter att ha vägt allt och det blir alltid mycket billigare än förslaget vid beställning. De skickar ett mail på fraktkostanden och inväntar ditt godkännande. Inget av detta besvärar mig så det drar inte ned på mitt totala omdömme.

Kommentar: Anledningen till att jag beställde från dem nu är att jag har DMM terminator stegjärn och kunde ej hitta någonstans i Sverige där jag kunde beställa lösa fronttagar. Jag har beställt saker från dem tidigare och altid tyckt om dem.
De är inriktade på klättring men har övrig friluftssortiment också.
Personalen är riktigt kunniga på klätterprylar (vilket jag inte kan säga om många svenska butiker) och mycket hjälpsamma med alla möjliga frågor.
Jag beställde på fredag ett repbroms, några karbiner, 2 blad till isyxor och 4 fronttaggar till stegjärn. Grejorna kom tisdag morgon och frakten på 150kr tjänades lätt in tack vare bra priser och låg växelkurs (1 UK £ = ca 12kr när detta skrevs).
Med så bra service, sortiment och snabba, billiga leveranser ser jag ingen anledning längre att beställa från en okunnig svensk butik så länge växelkursen gör att det blir billigare från Needle Sports.

Kundservice: Extremt kunnig och hjälpsam personal. Det märks tydligt att de bryr sig om sina kunder.


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.