Linder Inkas 525 kanot



Linder Inkas 525


Tillverkare: Linder
Tillverkarens produktsida
 
Betyg: 2.22.22.22.22.2
(betyg 2.2 baserat på 5 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Lätt att ro och paddla. Ser skön ut.

Minus:För många tvärstötta i original form.

Kommentar: Jag använder kanoten i sommarstugan på sjön och ån. Jag har tagit bort stödet i mitten och gjort själv ro-anordning av aluminium. När en ror och två paddlar går det med ganska hög fart. Kan också användas när det är vågigt in någon mån, men bättre då med bara två personer. Med min fru går vi så att den ena ror och den andra paddlar. Litet tyngt är det att bära den over dammen, ty det finns en dålig stig.
Den är lätt att bevara. Jag har installerat tappen. Så kan den hållas upprätthåll på stranden hela sommartiden färdig att användas. Bild i album: Inkas 525.

Kundservice: Behövs inte.

Plus: Stark, vänligt gratis privatlån

Minus:Tung både vid lyft och framdrivning

Kommentar: När jag fick låna en Al kandensare, av Linders fabrikat, utomlands tänkte jag att det skulle bli roligt. Tyvärr visade det sig stabiliteten kostade på att driva fram "pråmen" som jag kom att kalla den. Det roligaste var när vi kunde segla lite. Materialet ledde in det kalla från sjövattnet och utan att ha med sig liggunderlag som paddelplats isolering blev det lätt en kall och fuktig tur.
Saknar den inte alls men visst var den hållbar och tung.

Plus: Tålig, inte som plast, men bättre än glasfiber.

Minus:Trögpaddlad, fastnar på stenar.

Kommentar: Urk! Känns som två hopsvetsade roddbåtar. För och akter fantastiskt feta. Trögpaddlad och osköna sitsar. En balk bakom framstolen gör det omöjligt att sitta skönt bakvänd på framstolen när man paddlar själv. Maxlast 400 kg! Vem behöver det?

Liknande produkter: Trappers glasfiberkanoter och Old town plastkanoter.

Plus: Bra för icke paddlare

Minus:Tung ,klumpig,saknar bärhantag, slamrig,mycket trögpaddlad,kall.

Kommentar: En trögpaddlad kanot som är svår att bära, vattentemperaturen känns genom materialet på vår och höst. Vid paddling i strömmande vatten fastnar den alltid på stenar

Plus: Tryggheten. stabiliteten

Minus:Svår att laga själv.

Kommentar: Inkas kanot tillverkas tillverkas av Linder aluminiumbåtar ab. Den jag använder är en begagnad uthyrningskanot som är minst 15 år gammal. När jag köpte den krävdes ett svetsningsjobb och lite nya skruvar och ny tätning av listen i mitten. Efter det jobbet som kanske tog 10 timmar så är den sjöduglig. Min erfarenhet är att de tål ganska tuffa tag och man ska inte behöva oroa sig för att någo ska gå sönder under användandet.
Kanoten är stabil och man kan förbättra komforten genom att ha något mjukt att sitta på.


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.