Mammut Champ pants

» Ladda upp produktbild

Mammut Champ pants


Tillverkare: Mammut
 
Betyg: 4.334.334.334.334.33
(betyg 4.33 baserat på 3 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 1 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Snygga, bra rörlighet, bra fickor, torkar fort

Minus:Inte speciellt vindtåliga, något svettiga, dyra.

Kommentar: Jättebra byxor, men aldeles för dyra. Hittade mina på rea. Jämfört med mina TNF Tibetan hiking pants så är det ganska jämnt. TNF byxan är lättare, svalare och lite mer vindtät. Mammutbyxan är snyggare (ser helt OK ut, den är ganska civil), har bättre rörlighhet o bättre fickor.

Till klättring och att gå och spänna på stan vinner Mammut, för fjällvandring vinner TNF.

Mammutbrallorna är jättebra på vintern. Lite oväntat kalla bara, man måste ha långkallingar under och det kan bli kallt om de ädlare delarna. Med dessa, långkallingar och ett par överdragsbyxor klarar jag alla vinterväder.

Plus: Smidighet, torkar snabbt, bekväma, snygga

Minus:Relativt dyra

Kommentar: Mammuts champ pants blev snabbt en favorit i friluftsgarderoben. Byxan som är tillverkad i Schoeller dryskin (elastan, polyester, coolmax, cordura) är mycket behaglig att ha under aktiviteter som vandring, cykling och klättring. Den har mycket goda andande egenskaper och stretchen gör den smidig att ha på sig. Byxan torkar snabbt och kvaliteten är mycket bra. Jag kan elt enkelt inte hitta något negativt om denna byxa, förutom priset ca 1700 kronor. Men det var det värt!

Plus: Flexibiliteten.

Minus:Priset

Kommentar: En väldigit dyr men bra byxa i 10%spandex10% coolmax39%cordura41%polyamid dvs den är elastisk,vattentålig både varm och sval och torkar snabbt. Passar lika bra på fjället som i Alperna.


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.