• Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

UL: Vandringsträff?

Hej,

Det finns ju ett antal medlemmar på Utsidan som förordar och praktiserar UL-konceptet för skog och fjällvandring. Kanske det finns intresse för en vandringsträff där vi utbyter erfarenheter och på lätta fötter flyter genom skog och mark?

T.ex. skulle man kunna samlas i Nynäshamn (pendeltåg, SL-kort gäller) en lördag förmiddag och sedan gå norrut på Sörmlandsleden mot Stockholm, etapperna 5:1, 5:2, 5:3 och 5 fram till söndag eftermiddag. Det skulle bli drygt 5 mil. Kortare om man faller av till Västerhaninge.

Lämpligen personligt ansvar för utrustning inklusive mat, kläder, bostad och navigering. Max 5 kilo ryggsäcksvikt exkl. mat och tältförbud? :)

Någon av de kommande helgerna, jag är flexibel på datum bara det inte blir för långt fram..

Låter det intressant? Förslag på andra upplägg?

Se även: http://www.sormlandsleden.se/ -> Etappbeskrivningar
Samt: http://www.sormlandsleden.se/GenArea.asp?Area=51

Och en rapport från en liten sväng jag gjorde solo för en vecka sedan:
http://www.utsidan.se/vb_forum/showthread.php?threadid=31979

/Jarl
 
haskell; sa:
Bohusleden istället :)

I närheten av Göteborg? Skulle inte vara omöjligt för min del. Om det finns fler som vill vara med där än i huvudstaden så varför inte? Fler som kan föredrar närhet till Stockholm eller Göteborg?

Om tidpunkt; vilken som helst av de kommande helgerna från nu till mitten på maj skulle funka för mig.
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
Karpaterna.se Vandringsträff i Skåne 25-26 augusti Träffar 3

Liknande trådar


Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.