Pacerpole vandringstav!

Pacerpole- bästa staven för kroppen

Jajamänsan vi har dom hängandes i hallen. Fann ditt inlägg av en slump - och ingen har svarat på det på 2 år ca... Nu kommer ett litet svar. Vi har haft både alu-3-del staven och kolfiberstaven sedan 2013 och det efter att ha letat jorden runt efter ergonomiska stavar.
Vi har gick med skidstavar, som alla andra, från 2000 ca. men det kändes alltid fel att gå med den raka fattningen. Pacerpole i England har inga återförsäljare, vad vi vet om, utan säljer direkt till kund. Fraktfritt och fri retur såvitt jag minns. Ska du köpa en stav rekommenderar vi Alu-staven för den har en lagom tyngd (blåser inte bort) och skulle olyckan vara framme så pajar den inte helt såsom materialet kolfiber gör. dessutom är alu bättre för miljön. Kolfiberstaven är också lite stum liksom. Vi gillar absolut Alu 3-del staven bäst. Vi har gått dagligen och på långturer och har aldrig haft problem med stavarna. Dom är nu 4 år och lika bra. Kvalitet med andra ord. Det som förvånar oss är att så få använder dom. Vi har sett att dom används av bl a pilgrimsvandrare som hyllar Pacerpole och såklart finns det en del folk till som använder dom, en del av våra vänner vi förmedlat till och andra som funnit staven, från jordens alla hörn.
Dom är outstanding och priset är värt varje öre flera ggr om. Köp till neoprenhandskarna - helt suveräna. Finns även ett smart litet kamerafäste som är bra. Vi använder även Aarn bodypack/ryggsäckar och fann dom i samma veva. Suveräna dom också. Natural Balance, Mountain Magic och Marathon Magic. Alla otroligt bra. Allt handlar om smarta lösningar, kvalitet och ergonomi.
En del tror att stavar ska vara så lätta som möjligt-men det är inte bra när dom är för lätta-dom blir veka och flimsiga. Alu-staven är perfekt i vikt.
Google Aarn. Google Pacerpole.
Läs mer här: https://torpetstankar.wordpress.com/
Allt gott!
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
moa_k40 billig vandringstav i stark kvalitet? Utrustning allmänt 9

Liknande trådar


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...