• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Dags för ny dumburk

Ja, verkar som att gammel-Tv börjar sjunga på sista valsen. Är dessutom less på sladdröran i tv-rummet.

Läste att Samsung har någon Tv med inbyggd mediesystem och internetfunktion. Låter ju som sladdraderare :).

Det här med internet i Tv:n - hur funkar det egentligen?

Snubblade över den videon, och det verkar osm att man laddar hem program direkt i Tv:n - eller är jag ut och cyklar i det blå?

[Youtube-länk till kampanj raderad]
 
Senast redigerad av en moderator:
Kombinationen när ett allra första inlägg och trådstart görs av en medlem och att det där öht nämns ett varumärke är nog ingen bra start. Självklart kan det vara oskyldigt, men jag misstänker att det mycket ofta är ett fult trick.
 
Samsung gör väl rätt schyssta grejer, det som känns både dåligt och banalt är The Viral Companys marknadsföringsstrategi.. Inte direkt nån bra reklam för dom.
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.