Vägbeskrivning till fjärdhundra?

Till själva samhället fjärdhundra via enköping hittar man ju. Men själva klipporna? Föraren ligger ju på sverigeforaren.se men utan vägbeskrivning. Någon som kan/vill tipsa??
 
Åk igenom samhället Fjärdhundra, strax efter samhället så kommer du att komma till en liten bro över en å. Direkt efter bron ska du ta till vänster ut på en grusväg. Kör en liten bit tills du kommer till en gård med en t-korsning åt höger, det står skyltat men jag minns inte vad som står där. Dit ska du i alla fall. Åk förbi gården och fortsätt på grusvägen, man ser klippan litegrann då och då. Efter en bit kommer du till ett mindre samhälle där det finns en klättrarparkering, och sen går man tillbaks en bit till klippan.

Om du vill åka dit under våren och vara säker på att hitta kan du höra av dig till vår klubb, vi kommer antagligen vara där (eller på något av de andra ställen som finns i Enköpingstrakten).
http://www.enabk.se

Här har du en vägbeskrivning ungefär till klippan, jag angav "käringberget" som slutmål vilket inte är helt rätt - klippan ligger vid husen som är i närheten, på vänster sida.
http://kartor.eniro.se/query?&what=...74083%20FJ%C4RDHUNDRA&calculationMode=fastest
 

Liknande trådar


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...