[document-push]

Vildmarksmässa - sista dagen

Mässan Vildmark & Äventyr flyttat i år till största utställningshallen på Älvsjömässan söder om Stockholm. Nytt för i år är att Flugfiskemässan dessutom går av stapeln där samtidigt, och ingår i samma biljettpris!

Utsidan finns förståss på plats, i monter A01:19. Den ligger nära den höga klättervägg man kommer ha detta år, då det är rejäl takhöjd i nya hallen.

Vi har en medlemsregistreringstävling i montern; tipsa dina kompisar som läser Utsidan men inte är registrerade. Och ni som redan är kan också vara med! Första pris är en flygresa för två till äventyrliga Schweiz!

Läs mer om detta i vårt nyhetsbrev

I år arrangerar vi dessutom ett antal föredrag.

Föreläsningsschema

Du kommer träffa Janne Corax och Nadine Saulnier kända äventyrare och cyklister. Janne kommer att hålla föredrag om deras senaste hårresande expedition över Chang Tang, missa inte det!
Läs mer om Janne & Nadinenadine
Waltraud Schulze ochAndy von Hessberg äventyrscyklister som varit på Grönland och cyklat (!), håller föredrag och visar bilder.
Läs mer om Waltraud och Hessberggreenland
Fredrik Sträng, äventyrare och deltagare i den svenska Dhaulagiriexpeditionen och som också deltog i expeditionen i Shackeltons fotspår, visar bilder och prata om den senaste expeditionen.

Det lönar sig att vara Klubbmedlem!Klubbmedlemmar kan ta med en kompis på mässan och gå två stycken men betala för en.

Närmare information om programmet och tider kommer längre fram.

www.vildmarksmassan.com

 

Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.