Prylmarknad > Visa en annons

Säljes: Hanwag kängor dam strl 38

Jättefina, lätta och sköna vandringskängor. De är knappt använda, endast ingångna, och säljes på grund av det dåliga samvetet att de inte blivit använda. Storlek 38 (UK 5) och är normala i storleken. Nypris 2399 kr.

Produktinformation:
Lätt känga som ger mycket bra ventilation och därmed är idealisk för vandring i varma klimat, vilket gör den perfekt vid pilgrimsvandring, resor till sydliga breddgrader och vandring varma sommardagar hemma i Sverige.

Najera är utrustad med Gore-Tex Surround, för att ge optimal ventilation. Detta innebär att den inte bara är utrustad med Gore-Tex membran utan även är försedd med en perforerad mellansula, vilket gör att den kan ventilera ut överskottsvärme och fukt runt om hela foten, även genom sulan.
Yttermaterialet består till stora delar av mesh, som även det ger mycket bra ventilation, samt av nubuck som ger stabilitet. PU-laminerad mocka över hälen skyddar skon mot slitage.

Kängan har en stabil uppbyggnad, som ger bra stöd för fötter och vrister vid vandringar i terräng och den är försedd med en sviktande sula för att ge en mjuk och behaglig gång. Extra stötdämpning i hälen gör den bekväm även under långa vandringar och den grovt mönstrade sulan ger dig bra grepp både på blöta underlag och i besvärlig terräng.

• Vattentät och ventilerande
• Stabil och stötdämpande sula med extra stötdämpning i hälen
• Gore-Tex Surround, med perforerad mellansula
• Grovt mönstrad sula som ger bra grepp
• För dagsturer och längre vandringar med lätt packning

Märke: HANWAG
Modell: NAJERA MID LADY GTX SURROUND
Pris: 1 100,00 kr
Finns i: Stockholm (Liljeholmen)
Kategori: Utrustning/Kläder/Skor/Vandringsskor
Annonstyp: Säljes
Annonsen inlagd: 2017-03-20


Annonsör: Lolu (Annonsören har valt att ej visa sitt namn)
Medlem sedan: 2017-03-20


Kontakta annonsören via epost

 

Logga in

Tips!