Matlagning med forntida teknik

2016-06-19 08:30 - 15:30

Plats: Borås

Elden har använts som huvudsaklig värmekälla för matlagning i tusentals år. Upplev att tillaga en måltid med en över 10 000 år gammal teknik. Ni kommer att göra allt arbete under handledning av våra överlevnadsexperter samt vår kock som är kökschef på restaurang ”the company”, textilhögskolan i Borås.

I vardagslivet kan du efter kursen överraska dina vänner med ett par mer ovanliga metoder att laga mat än på grillen.

Kursen hålls utomhus under primitiva former mitt i skogen. Redskapen kommer att vara så enkla som möjligt och vissa kommer du själv att få tillverka.


Info:
All in Nature SWEDEN kurs


Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.