Äventyrskväll 29/11 Skidturer i norska fjällen och på Svalbard

2016-11-29 19:00 - 20:45

Plats: Haglöfs Brand Store, Norrlandsgatan 6, Stockholm

Hvitserk, Visit Norway och Haglöfs bjuder in till en inspirerande kväll med tema skidturer i norska fjällen och på Svalbard, en perfekt uppladdning inför den kommande skidsäsongen!

Du får följa med på både alpina toppturer och turer på fjällskidor över vita vidder. Äventyrerskan Vera Simonsson berättar om hennes skidäventyr, toppturer på Svalbard och favoritturer i Romsdalen som numera är hemmaplan. Om du drömmer om pudersvängar med havsutsikt och äventyr i norska fjäll är detta en kväll du inte får missa.

Vi tipsar om vinterns finaste toppturer på Sunnmøre, Jotunheimen, Lyngsalperna, Lofoten och Senja.

Under kvällen tar vi dig även med på fjällskidturer över Hardangervidda, Finnmarksvidda och Jostedalsbreen.


OM VERA SIMONSSON
Vera är guide, äventyrare och bonde. Hon älskar att vara ute, hon har genomfört flera längre expeditioner i Arktis. Gått på ski över Svalbard och Baffin Island, Canada tillsammans med Baffin Babes tjejerna. Utsedd till årets äventyrare 2010. Vera är numera bosatt på ett småbruk i vackra Romsdalen, Norge, där fjäll o fjord finns runt knuten. Sedan 6 år tillbaka driver hon reseföretaget Vega Expeditions som tar med små grupper på stora äventyr till isbjörnens rike i Svalbards vildmark.

INFORMATION
Kvällen är gratis
Plats: Haglöfs Brand Store, Norrlandsgatan 6, Stockholm
Tid: 29 november. Dörrarna öppnas kl19.00 och 19.10 börjar programmet.
Du som kommer på Äventyrskvällen får 20% rabatt i Haglöfsbutiken att handla kläder och utrustning för ditt nästa äventyr.


Info:
ANMÄLAN OCH INFORMATION


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.