Vi vandrar nästan varje helg ovasettt väder och vind. På sommaren tar vi även fram vår canadensare eller havskajak och tar en tur i en å, sjö eller havet.

Thomas är en stor friluftsentusiast
På hemsidan kan ni beställa en e-bok om 6 unika tips inom vandring och 12 allmäna tips www.traneving.se.

I januari 2012 tilldelades Thomas tillsammans med Helena titeln ÅRETS NÄRÄVENTYRARE 2011.
2013 Adventure Nights
2014-2015 Peak of Sweden
2016 Peak of Denmark

Användarnamn: Traneving

Intressen: Alpinism, Fågelskådning, Klättring, Friluftsmat, Hundspann, Vandring, Turskidåkning, Långfärdsskridsko, Navigering, Bär & svamp, Paddling, Foto, Ridning, Utförsåkning, Resor

Mer på profilsidan


Kategorier:

Etiketter:

Årlig återkommande träff med Primus och Ola Skinnarmo

Så var det åter igen dags för en årlig träff hos Primus.

I år var äventyraren Ola Skinnarmo inbjuden som gäst och "kock".

Turskidor i Stockholm - Översjön Runt

Torsdagen den 6 januari 2011 bestämde vi oss för att testa på att åka turskidor i Stockholm. Vi tog bilen till Molnsättra Gård vid Kallhäll för att åka skidor på Järvafältet runt Översjön.

Vinterveckor i Idre

Först vill vi börja med att önska alla våra bloggläsar en god fortsättning på det nya året. Så här när det är nytt år skall man avge nyårlöften. Vad skall vårt bli?

Komma ut mer i naturen? – Svårt, vi är redan ute så mycket det går. Det skulle kanske vara att komma ut oftare på kvällsturerna med stavar för att öka konditionen.


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...