Äventyrsatlet, Beteendevetare, Föreläsare, Expeditionsledare och Amatörfotograf. Delar med mig av och föreläser om äventyr, mentalträning, självkänsla, motivation och inspiration i de former som andra kan identifiera sig med. Alla är vi äventyrare, på vårt sätt. Genom att hitta sitt sätt, hittar vi även en bottenlös nyfikenhet och glädje till livet. Websida: www.mariagranberg.se http://instagram.com/granbergadventure https://www.facebook.com/pages/Maria-Granberg/246733978743376?fref=ts

Användarnamn: GranbergAdventure

Intressen:

Mer på profilsidan




UPPDATERING FRÅN HIMALAYA

Äventyret är igång!Vi har nu färdats från Kathmandu till Lukla och vidare upp bland berg och dalar genom fantastiska Pakding, Monjo, Namche, Tangboshe och Pangboshe där vi nu ska övernatta 3,950 möh. De första dagarna hade vi tur med konstant duggregn vilket var till vår fördel då vi slapp både damm och hetta fram till första lägret. Sedan igår har klarblå himmel och stekhet sol vakat över vårt team. Utsikten över Mt. Everest, Ama Dablam, Lothse, Kantega och Thamserku har varit lika majestätisk som nästintill overklig. En i teamet har tyvärr redan fått lämnat oss och tragiska nyheter nådde oss igår då många tankar åsidosattes till alla som de senaste dagarna förolyckats i Annapurnamassivet. Vädret har nu vänt och klarare likaså kallare väder är redan på ingång vilket bådar gott för de kommande bestigningarna. Alla i teamet funkar bra ihop och de flesta mår bra så här långt. Kropp, huvud och sömn går så här långt i rätt riktning och jag håller alla tummar att det fortsätter så även när toppbestigningarna närmar sig.

Jag andas, hittar min rytm, tar in detta äventyret som jag äntligen fått förverkliga och är oändligt tacksam för all stöttning från familj, vänner och mina fantastiska samarbetspartners Houdini och Audio Video. Ni är med mig i varje steg!

Nätet är väldigt sparsamt här uppe men sänder ut en ny uppdatering så snart som det är möjligt!

Titta gärna in på min hemsida www.mariagranberg.se där ni kan klicka på kartan och se exakt var vi befinner oss någonstans.

Fler mindre uppdateringar finns även tillgängligt på min Facebook sida. Bilder kommer förhoppningsvis upp inom kort!

Friska Himalaya kramar!

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?
2014-10-19 03:56   MonicaKa
Skönt att läsa att du är välbehållen efter väderomslaget med de fruktansvärda effekterna!
 

Läs mer i bloggen

FOTOVECKAN: Öppen föreläsning i Umeå ikväll!

"3 mountains in 30 days" #3: What did I learn?

Final post #3: What did I learn?

3 berg på 30 dagar: #2 Step by Step


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.